Vacante

# vacanta de primavara #destinatii de vacanta #primavara

7 destinatii feerice pentru vacanta de primavara, pentru intreaga familie

Scoala s-a terminat, vremea se incalzaste si, cu siguranta, este timpul pentru o vacanta pentru intreaga familie. Intrebarea este unde ai putea sa pleci acum in vacanta? Iata cateva sugestii.

Oahu, Hawaii

Desigur, insulele Hawaii sunt o destinatie de vacanta pentru orice perioada a anului, insa, primavara este momentul cel mai bun pentru a calatori catre insula Oahu. Este sezonul in care camerele la hoteluri si biletele de avion au preturile cele mai accesibile si, totodata, sunt si mai putini turisti. Disney’s Aulani este un adevarat paradis pentru copii, iar Four Season Oahu de la Ko Olina este un paradis sofisticat pentru toate varstele.

Insula Paradisului, Bahamas

Insula Paradisului este complet deschisa pentru afaceri, hotelurile si statiunile oferind oaspetilor conditii si posibilitati de divertisment excelente. Insula Paradisului Atlantis are unul dintre cele mai mari parcuri cu apa din lume, o aquaventure de 141 acri cu 20 de milioane de galoane de apa, 18 topogane cu apa si un traseu cu valuri si tuneluri. De asemenea, exista Atlantis Kids Adventure si Crush - un club de noapte dedicat adolescentilor.

Lisabona, Portugalia

Ofera familiei o aventura europeana in Lisabona. Este unul dintre orasele cele mai accesibile si nici nu va trebui sa zbori prea mult. Lisabona este un oras extrem de prietenos in care poti sa te bucuri de privelisti fantastice din telecabina care traverseaza dealurile abrupte si pitoresti. Bucura-te de plajele superbe, ideale pentru plimbare si nu rata acvariul care ii va cuceri pe cei mici.

Scottsdale, Arizona

In perioada primaverii, Scottsdale ofera turistilor o atmosfera perfecta pentru o escapada familiala. Aici te poti bucura de zile calde si insorite, ideale pentru activitati in aer liber, sporturi, aventuri in desert sau mese in natura. Poti lua in considerare o vizita la Four Season Troon North, unde vei gasi un club pentru copiii, nopti de film, scufundari in piscina, tratamente SPA si multe alte posibilitati de divertisment.

Parcul National Yosemite

Parcul National Yosemite din California, SUA, ofera unele dintre cele mai frumoase peisaje din intreaga lume. Varfurile uimitoare de granit si vaile verzi arata incredibil de pitoresc primavara. Acum te poti bucura de cascadele formate din topirea zapezilor.

Costa Rica

Cu toate ca este mica, Costa Rica adaposteste 6% din biodiversitatea lumii, fiind o destinatie perfecta pentru familiile iubitoare de natura si animale. Ia in considerare o vizita de primavara in Papagayo, in partea de Nord - Vest a tarii. Aici sunt 1.400 de acri cu paduri tropicale, plaje si animale salbatice. Vei gasi cazare excelenta pentru familii la Four Season Costa Rica si Andaz.

Pentru ceva diferit si inedit, poti planui o vizita la Origins, o loja aflata in jungla din padurea nordica din Costa Rica, la aproxiamtiv 90 de mile distanta de Papagayo.

Banff, Canada

In cazul in care esti in cautarea unui pesisaj natural cu adevarat uimitor si o locatie perfecta pentru aventuri in aer liber, gandeste-te la Banff. Familiile energice, dornice de activitati in natura, vor gasi aici posibilitati nelimitate pentru schi, tuburi cu zapada, drumetii, calarie si multe altele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea