Vacante

#Cascada Vanturatoarea #Cascada Valul Miresei #Cascada Lolaia #cascada beusnita #cascada bigar #cascade romania #cascade #Cascada Balea #Cascada Cailor

7 cascade uimitoare ale Romaniei pe care trebuie sa le vezi pana mori

Romania ascunde cascade uimitoare. De unele ai auzit, de unele poate ca nu, insa iti garantam ca merita sa le vizitezi cel putin o data in viata. Iata sapte dintre cele mai impresionante cascade din tara noastra.

1. Cascada Vanturatoarea

Sursa foto: pressalert.ro

Cascada Vanturatoarea este una dintre cascadele cu cea mai mare cadere libera de apa din tara, de aproximativ 40 de metri. Cascada se afla pe malul drept al raului Cerna la o altitudine de 1000 de metri. Aici, natura ofera un spectacol uimitor. Caderile succesive de apa sunt "vanturate" de curentii de aer, de unde si numele de Vanturatoarea. Tot aici, turistii se pot buura de prilejul de a urmari un adevarat spectacol de curcubeie.

Ce este si mai placut la aceasta cascada, este faptul ca o poti privi atat din fata cat si din spatele apei. Cei care au curaj pot escalada peretele de stanca din spatele cascadei, fara a se uda. Privelistea uimitoare merita tot efortul.

Daca vrei sa vizitezi Cascada Vanturatoarea si imprejurimile, poti gasi aici oferte de cazare pentru toate buzunarele.

Sursa foto principala: pressalert.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea