Vacante

#restaurante #dubai #vacanta dubai #restaurante dubai

5 restaurante unice pe care sa le incerci in Dubai

Cand vine vorba despre restaurante, Dubai este o destinatie cu adevarat speciala. Apreciat din ce in ce mai mult de romani si nu numai pentru posibilitatile de shopping si de distractie, cel mai renumit oras din Emiratele Arabe Unite reuseste sa impresioneze si la capitolul mancare. Iata 5 restaurante unice, potrivit CNN Travel, pe care le poti gasi aici.


1. At.mosphere

Numele acestui restaurant spune totul. At.mosphere se afla la etajul 122 al celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa (peste 828 de metri), mai mult decat dublu fata de Burj Al Arab (321 de metri). Acest loc de luat masa este de fapt un atrium de sticla pe doua niveluri, iar un meniu de toamna costa aici 178 de dolari de persoana sau 292 de dolari cu sampanie si vin recomandate de somelieri.


2. Ossiano

Fructele de mare de la acest restaurant aflat in hotelul Atlantis the Palm sunt cu adevarat o experienta ce nu trebuie ratata. Ossiano are acvarii imense in loc de pereti si te vei putea bucura de o masa minunata in timp ce specii exotice de pesti se plimba pe deasupra ta. Meniul zilnic cu cinci feluri de mancare costa 205 dolari de persoana.


3. Tribes

Tribes este un restaurant cu specific african. Aici, carnea este preparata pe gratar intr-o bucatarie deschisa, in timp ce personalul, majoritatea de origini keniene, te serveste imbracat in vestimentatii tribale. In plus, in timp ce clientii servesc masa, dansatori africani ofera reprezentatii traditionale. Meniul zilei este de 49 de dolari de persoana.


4. Pierchic

Amplasat pe o structura de lemn chiar pe faleza Golfului Arab, Pierchic arata mai degraba ca o misterioasa casa de vacanta in stil arab. In realitate insa, este cel mai renumit restaurant cu specific pescaresc din Dubai. Aici se servesc adevarate specialitati din fructe de mare si peste, incepand cu stridii si terminand cu ton galben, iar felurile principale incep de la 27 de dolari.


5. Al Hadheerah

In ciuda diversitatii culinare, unul dintre cele mai grele lucruri de gasit in Dubai il reprezinta restaurantele cu bucatarie emirata. Nu si Al Hadheerah.

Aici, turistii se afla in interiorul unui fort traditional, iar distractia este evenimentul principal: soimii antrenati fac demonstratii aterizand pe mana instructorului, exista si parade de cai arabi, cantareti locali etc. Cina de tip bufet incepe de la 115 dolari de persoana.

Sursa foto: theclassytraveler.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea