Vacante

#city break venetia #city break elvetia #city break iarna #city break barcelona #city break roma #city-break #city break istanbul

5 oferte super-ieftine pentru un city break in plina iarna

Vrei o scurta vacanta pentru alunga plictiseala generata de intoarcerea la munca? Sfarsitul lunii ianuarie pare perioada perfecta pentru a planifica o evadare in marile orase europene. Ofertele operatorilor din city break sunt in acest moment extrem de avantajoase. Iata intre ce destinatii ieftine ai de ales!

Venetia

4 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele din Venetia si transport asigurat la doar 95 de euro este o ocazie de neratat. Oferta apartine agentiei Terra Vista si este valabila pentru intervalul 20-24 ianuarie. Dincolo de pret, un alt avantaj este ca poti asista la toate pregatirile facute pentru Carnavalul venetian fara a te izbi de hoardele de turisti care invadeaza orasul lacustru al Italiei incepand cu 1 februarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea