Vacante

#philadelphia #amsterdam #new york #muzee #destinatii de vacanta #tokyo #islanda #muzee ciudate #muzeul sexului #muzeul torturii #muzeul falusurilor #muzeul parazitilor #muzeul mutter

5 muzee ciudate din lume

Te-ai gandit vreodata ca arta sexului ar putea avea un muzeu dedicat? Sau ca exista un muzeu in care sunt pezentate numeroase specii de paraziti? Ei bine, aceste institutii sunt cat se poate de reale si interesante. Iata 5 dintre cele mai ciudate muzee din lume.


1. Muzeul Sexului
- New York

Muzeul Sexului ofera foarte multe informatii, atat la nivel spiritual, cat si practic, in ceea ce priveste sexul si sexualitatea. Aici vei descoperi galerii erotice de arta si galerii bazate pe fetisuri.

Muzeul Sexului este unul dintre cele mai incitante si interesante muzee din lume, mai ales ca in interiorul acestuia poti face o oprire la barul unde vei descoperi un meniu doar pe baza de bauturi si alimente afrodisiace.

Site: museum.museumofsex.com


2. Muzeul Mutter - Philadelphia

La Muzeul Mutter vei putea vedea vedea trupurile primilor doi gemeni siamezi, dar si alte anormalitati umane expuse in recipiente cu fluid de conservare.

Vei avea o experienta inedita prin simpla vizita la acest muzeu, dar si datorita faptului ca vei vedea multe lucruri neobisnuite din domeniul medical, lucruri despre care pana acum doar ai auzit.

Site: collegeofphysicians.org


3. Muzeul Parazitilor - Tokyo

O simpla vizita la Muzeul Parazitilor din Tokyo te va face sa devii un pic cam ipohondru si exagerat in ceea ce priveste igiena. Aici vei putea vedea peste 300 de tipuri de paraziti, iar piesa de rezistenta este o tenie de 9 metri lungime, scoasa din corpul unei femei. Se pare ca femeia a luat parazitul dintr-o portie de sushi.

Site: www.kiseichu.org/english


4. Muzeul Falusurilor - Islanda

Muzeul detine o colectie impresionanta de 209 falusuri care provin de la diferite specii de mamifere, printre care balene albastre, ursi albi si chiar oameni.

Site: www.phallus.is


5. Muzeul Torturii - Amsterdam

Amsterdamul nu este faimos doar datorita Districtului Rosu si a prajiturilor cu marijuana, ci si pentru Muzeul Torturii, care te va face sa te simti destul de inconfortabil.

Camerele mici, slab luminate si instrumentele de tortura sunt atat de infricosatoare incat iti vor da fiori reci pe sira spinarii.

Site: www.torturemuseum.com



Sursa foto: gbot.me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea