Vacante

#Izvoarele termale din Samothraki #Piscina Sirenelor #Laguna Giola #Pestera Melissani #Cheile Samaria #Vulcanul din Santorini #destinatii de vacanta #grecia #vacanta

5 minuni naturale ale Greciei, pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

Grecia este destinatia de vacanta preferata de multi romani. Desi cei mai multi aleg sa-si petreaca vacantele in statiuni recunoscute, este important sa stii ca aceasta tara ascunde unele dintre cele mai frumoase perisaje create fara interventia omului. Iata care sunt locurile pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata!

Laguna Giola sau Piscina Sirenelor

Sursa foto: greece.com

Daca ajungi pe insula Thassos, trebuie sa vizitezi laguna Giola, o laguna formata natural, fara interventi omului. Desi drumul pana la Giola nu este unul acesibil, fiind nevoie sa parcurgi o buna bucata pe jos, eforturile merita din plin.  Odata ajuns te vei putea racori in minunata piscina de culoare turcoaz, iar cei mai curajosi pot face sarituri de pe stanci.

Sursa foto principala: abi.gr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea