Vacante

#vacanta in doi #destinatii vacanta #vacanta

5 idei de vacante in doi

Vacantele romantice, alaturi de persoana iubita sunt momente de neuitat, iar destinatia trebuie sa fie una magica, pe masura asteptarilor. Escapadele in doi sunt un prilej excelent pentru a va relaxa si a petrece cat mai mult timp impreuna, iar daca si tu gandesti ca noi, cu siguranta vei cauta inspiratie pentru cele mai interesante idei de vacanta.

Drept urmare, ne-am gandit sa iti oferim cateva sugestii si idei de vacanta in doi, care speram sa-ti surada atunci cand vine vorba de a evada din stresul cotidian alaturi de partener sau partenera. Iata cu ce destinatii ne-am propus sa te surprindem!

1. Vacanta in Paris

Nu mai este niciun secret faptul ca Parisul este capitala europeana a dragostei si ca este una dintre cele mai populare destinatii din Europa pentru indragostiti. Multe cupluri si-au jurat iubirea in Orasul Luminilor, iar dintre toate spot-urile renumite ale metropolei, Pont des Arts este cel mai renumit, acesta traversand raul Seina si oferind o priveliste spectaculoasa. In trecut, milioane de indragostiti lasau aici cate un lacat, in semn al iubirii lor. Le Pont Neuf, Turnul Eiffel, Louvre-ul, Palatul Versailles si stradutele din Montmartre sunt doar cateva dintre obiectivele turistice care vor face deliciul vacantei in doi.

2. Vacanta in Venetia

O destinatie de poveste este si Venetia, cu atat mai mult daca iti doresti un weekend romantic in care sa te plimbi la apus cu gondola pe canalele inguste ale orasului. Desigur, aceasta minunatie de oras nu inseamna doar Piata San Marco, canale si poduri. Venetia este si gazda uneia dintre cele mai frumoase expozitii de arta din lume, are o arhitectura impresionanta, se mandreste cu insula Lido - scena Festivalului International de Film de la Venetia, satul pescaresc Burano, pictat in culori vii si insula Murano. Suficiente motive pentru care sa vizitezi Venetia alaturi de perechea ta, macar o data in viata!

3. Vacanta in Roma

Roma este una dintre cele mai cunoscute destinatii romantice ale continentului european. Aici va puteti caza alaturi de partener la unul dintre hotelurile boeme centrale, puteti cina spaghetti delicioase in Piata Spaniei, va veti trezi dimineata cu una dintre cele mai frumoase panorame si va puteti servi cafeaua langa Colosseum. Strazile inguste si pline de viata ale Romei va vor imbia la plimbare de mana sau cu o Vespa, exact ca in faimosul film cu Audrey Hepburn, Vacanta la Roma. Nu-i asa ca este una dintre cele mai bune idei de vacante in doi?

4. Vacanta in Berna

Urmatoarea destinatie este una usor atipica, mai cu seama ca Berna, capitala Elvetiei, nu este cea mai populara in randul turistilor, insa cu siguranta este un oras care merita vizitat intr-o escapada de weekend. Aflat intr-o regiune muntoasa, Berna se bucura de oxigenul oferi de padurile bogate si este un oras medieval linistit, compus din cladiri masive din piatra. Asa ca daca doresti sa explorezi alaturi de persoana iubita Parlamentul Elvetian, bulevardul Marktgasse, Casa Einstein, Muzeul Alpin, Turnul cu ceas astronomic sau Groapa cu ursi, nu mai ramane decat sa cumperi biletele de avion spre Berna!

5. Vacanta in Praga 

Daca sunteti un cuplu pasionat de experiente noi, Praga este o destinatie ideala pentru voi. Aici va veti putea plimba, seara de seara si va puteti bucura de compania celuilalt, dupa o zi lunga in care ati descoperit frumusetile orasului. In Praga veti descoperi o multime de locuri incarcate de istorie, muzee si stradute cu o arhitectura impresionanta. Promitem ca dupa o singura plimbare prin centrul vechi al orasului, care se afla in patrimoniul UNESCO, va veti intragosti de acest oras, supranumit si Orasul de aur.

Fiecare destinatie in parte are farmecul ei si cu siguranta va transforma experienta voastra de cuplu intr-una magica. Tu spre care dintre aceste destinatii de vacanta te-ai indrepta alaturi de jumatatea ta?

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea