Vacante

#destinatii de vacanta Valentine's Day #Bath #destinatii de vacanta #valentines day #maldive #florenta #istanbul #new york

5 destinatii romantice pentru Valentine's Day. Care este preferata ta?

Valentine's Day este ocazia perfecta de a retrai iubirea la cote maxime sau de a-ti gasi un nou partener. Romantismul degajat de aceasta sarbatoare este exploatat la cote maxime, iar hotelierii din toata lumea stiu cum sa profite de nevoia de intimitate a cuplurilor. Parisul, orasul iubirii, este de cele mai multe ori alegerea perfecta, fapt deja cunoscut de toata lumea. Insa daca vrei sa incerci ceva nou, iata si alte destinatii potrivite pentru aceasta sarbatoare!

1. New York

Sursa foto: vacationidea.com

Poate ca metropola americana nu este recunoscuta drept o destinatie a iubirii, dar eleganta camerelor hotelului Mandarin Oriental si serviciile speciale de spa dedicate cuplurilor estompeaza imaginea sobra a orasului. Hotelul ocupa 20 de etaje superioare ale turnului Time Warner Center si panorama new yorkeza poate fi admirata inclusiv din piscina.

Sursa foto principala: temptingplaces.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea