Vacante

#benicassim # puglie # city break iulie #vacanta iulie #provance #Stockholm #destinatii de vacanta #berlin

5 destinatii pentru un city break in luna iulie

Vacantele sunt dorite si asteptate in timpul verii. Toti oamenii isi doresc experiente frumoase si care sa le incante sufletul, iar destinatiile de calatorie pentru city break sunt multiple. Indiferent de alegerea facuta, ceea ce se viziteaza este conform cu doritele celor ce calatoresc si de aceea vacanta ramane o amintire frumoasa mereu. Iata 5 destinatii pentru un city break in luna iulie pe care le poti face:

1. Puglia, Italia

Sursa foto: pixabay.com

Fiind considerata a fi o zona linistita, relaxanta, cu un ritm mai lent interior comparat cu alte zone ale Italiei, Puglia, ce este situata in calcaiul tarii, devine un loc de vacanta ideal pentru oamenii care isi doresc un city break armonios. Aici exista zone rustice cu plaja salbatica si baruri cu specific, unde poti sa stai si sa te uiti la mare si sa bei Prosecco. Aici este important sa incerci sa mananci inghetata care devine din ce in ce mai cunoscuta si sa cumperi uleiul lor de masline, care este remarcat intre altele pentru propretatile lui. In puglia poti sa explorezi si centrul vechi, sa mergi pe stradutele din localitate si sa te bucuri de intreaga experienta de relaxare.

2. Berlin, Germania

Sursa foto: pixabay.com

Germania este una dintre destinatiile importante pentru cei ce adora calatoriile. Berlinul este special pentru cladirile, peisajele, parcurile sale, pentru berea rece in baruri si terase cu specific si pentru cafeaua pe care o poti gasi in locurile din oras. In luna iulie poti sa iei parte la festivalurile din oras, care sunt pline de vizitatori si unde poti sa asculti muzica pe placul tau. De asemenea noaptea poti sa vezi si proiectii si trebuie sa mergi la gradina botanica spectaculoasa.

3. Provence, Franta

Sursa foto: pixabay.com

Pentru Franta, Provence este o zona de poveste. Ea este recunoscuta in mod special pentru lavanda si campurile sale pline de verdeata. Aici natura te va inconjura peste tot, mirosul puternic de lavanda te va insoti in orice zona, iar dealurile vor fi o incantare pentru ochii tai. Poti sa manaci dulciuri speciale ale locului, precum cele facute cu mierea de acolo si sorbetul. Aici cresc masline, rosii si multe alte vegetale care iti vor fi gatite proaspat in orice comanzi.

4. Stockholm, Suedia

Sursa foto: pixabay.com

Stockholm este un oras plin de artizani, de cafenele, de zone in care artistii isi expun lucrarile, iar mancarea de acolo este plina de savoare si incepe sa fie cunoscuta peste tot. Poti sa te plimbi cu bicicleta, poti sa explorezi zona si poti sa te duci la plajele din apropiere pentru a face o baie in mijlocul verii.

5. Benicassim, Spania

Sursa foto: theculturetrip.com

In Benicassim este recunoscut locul pentru festivalul de muzica din iulie. In rest zona este de multe ori tinuta secret. Dar atunci, totul se umple de oameni, muzica si voie buna. Sunt 6 km de plaja unde oamenii se pot distra si isi pot reveni dupa intensitatea din noptile de spectacol. Aici mancarea este naturala si gusotasa, putand cumpara branza de lapte de oaie, miel si paella.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea