Vacante

#admirare animale # vacanta in familie #animale salbatice #safari #destinatii de vacanta #vacanta #natura

5 destinatii de vacanta in care poti merge alaturi de copii pentru a admira animalele salbatice

Cand vine vorba despre alegerea unei destinatii pentru o vacanta in familie, sunt multe aspecte care trebuie luate in considerare. Din fericire, copiii iubesc animalele si adora elementul surpriza, asadar, daca vei alege o destinatie care sa le ofere sansa sa exploreze natura, poti sa fii sigur ca vei avea o vacanta de vis. Iata cinci destinatii ideale pentru intreaga familie, unde va puteti bucura impreuna de natura si puteti admira animalele in mediul natural.

Rezervatia naturala Siplock - Borneo

Clima tropicala, vegetatia luxurianta si padurile dese, fac ca Borneo sa fie un loc bogat in fauna salbatica. In plus, este unul dintre putinele locuri unde tigrii, rinocerii, urangutanii si elefantii locuiesc impreuna. Copiii vor adora sansa de a urmari viata urangutanilor si vor afla o multime de lucruri noi si interesante despre acestia.

Pe langa urangutani, Borneo gazduieste multe alte specii spactaculoase, inclusiv maimute probozice, porci cu barba, pisici marmorate si elefanti pigmei.

Parcuri si rezervatii nationale din Africa

De ce nu ai merge cu copiii acasa la cele mai rare si ravnite animale salbatice, acum pe cale de disparitie, cum ar fi elefantii, rinocerii, leii, girafele, zebrele si gheparzii?! Un safari la unul din numeroasele parcuri nationale din Africa poate fi un vis devenit realitate pentru majoritarea copiilor care iubesc animalele. Un safari permite familiilor sa fie martore la viata naturala a animalelor pe care cei mici le-ar putea vedea doar in gradina zoologica.

Insulele Galapagos - Ecuador

Acest arhipeleag bogat in animale salbatice de pe coasta Ecuadorului gazduieste o colectie uimitoare de animale salbatice rare. In plus, Insula Sanibel, Santa Cruz, Florena si Insila Santiago, sunt populate de flamigo, cunoscuti pentru faptul ca stau intr-un picior si se hranesc cu capul in jos. De asemenea, copiii vor adora snorkeling-ul si scufundarile in apele cristaline ale insulelor Wolf si Drawin, exlorarea dupa rechini si drumetii in apropiere de Covei Tagus, cautarea pinguinilor si a broastelor gigantice vestite din Galapagos.

Insulele Cayman

Situate in Marea Caraibelor, Insulele Cyman sunt de mult timp un loc foarte popular de vacanta pentru familii. Pe langa plajele superbe, locul ofera posibilitatea de a descoperi o vasta populatie de animale salbatice care traiesc atat pe uscat cat si in apa. Ofera-le copiilor sansa sa descopere unul dintre cele mai frumaose recifuri de corali din lume facand scufundari pe plaja Seven - Mile. Vor avea ocazia sa vada coralii vibranti, pestii muticolori, broastele testoase si cele peste 100 de nave esuate

Laponia - Finlanda

Laponia, aflata in Finlanda, Cercul Arctic, gazduieste satul lui Mos Craciun care locuieste la Polul Nord. Copiii nu numai ca vor avea cocazia sa viziteze patria lui Mos Craciun din Rovaniemi, ceea ce va fi incantator pentru ei, dar vor avea si posibilitatea de a observa bufnitele cenusii si ursii bruni masivi. In timpul verii se pot prinde si elibera sarpele arctic si pastravul curcubeu intr-unul din cele peste 200.000 de lacuri din tara. Iarna, puteti intalni huskies autohtoni si puteti sa va plimabti cu saniile prin pustietatea inzapezita.

Surfe foto: pxfuel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea