Vacante

# alegere agentie de turism #agentie de turism #vacanta

5 criterii de alegere a agentiei de turism pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase amintiri de familie se creeaza in concediile pe care le petreceti impreuna. Te pregatesti un an de zile ca sa le oferi copiilor o vacanta de vis. Iata cum sa alegi agentia de turism care sa te ajute la alegerea celor mai bune sejururi in tara si strainatate.

Colaboreaza cu agentii de turism care au experienta in organizarea vacantelor de familie

Este important sa alegi o agentie de turism consacrata, care sa aiba experienta indelungata in organizarea de vacante pentru intreaga familie. Citeste recenziile utilizatorilor si intereseaza-te la prieteni cum au fost concediile lor cu diferite agentii care ofera servicii de travelling.

Astfel te asiguri ca vor acoperi toate cerintele voastre si ca veti primi recomandari de cazare potrivite pentru toti membrii familiei. In functie de varsta copiilor, sunt diferite aspecte de luat in considerare, iar profesionistii in turism trebuie sa va ajute in gasirea celor mai bune variante de vacanta, atat in sezonul estival, cat si pentru Sarbatorile de iarna.

Alege agentii de turism specializate in destinatii child friendly

Fiecare operator turistic este recunoscut pentru performante in diferite tipuri de calatorii. Alege acele agentii care sunt specializate in pachete turistice pentru destinatii child friendly. Acest lucru inseamna ca-ti vor oferi variante de zboruri la ore potrivite pentru cei mici, hoteluri in resorturi all inclusive si sugestii de excursii la obiective turistice.

Organizatiile de management al destinatiilor creeaza oferte pentru vacante in familie, iar prin colaborarea cu agentii de turism specializate te asiguri ca afli despre cele mai bune sejururi in tara si in strainatate.

Opteaza pentru agentii de turism care ofera modalitati de plata flexibile

Aspectul financiar este important, de aceea trebuie sa-l iei in considerare la alegerea agentiei de turism. Opteaza pentru firmele care iti ofera modalitati de plata flexibile si utilizeaza mijloace moderne de plata, ca sa esalonezi cheltuielile de vacanta.

De exemplu, poti sa faci diverse cumparaturi in rate fara dobanda cu un card de cumparaturi, inclusiv sa-ti achizitionezi pachetul complet de servicii turistice pentru o vacanta reusita. Beneficiezi de pana la 6 rate pentru un concediu alaturi de cei dragi, oriunde vreti sa petreceti un sejur impreuna.

Alege agentii de turism care acorda discounturi, abonamente si puncte de fidelitate

Priveste colaborarea cu agentia de turism ca pe o investitie pe termen lung. Alege firmele care acorda reduceri la vacante early booking si au in oferta sejururi last minute. Intereseaza-te cum obtii puncte de fidelitate si care sunt cele mai convenabile abonamente, pentru achizitionarea mai multor vacante, la tarife avantajoase.

Cauta agentii cu oferte online si offline, asigurari de calatorie si consultanta turistica

Ca sa nu pierzi mult timp cu alegerea vacantei, cauta agentii de turism cu site-uri bine realizate, pe care sa navighezi usor de pe dispozitive mobile. Vei gasi rapid detaliile de care ai nevoie si poti sa personalizezi ofertele existente, ca sa cumperi exact ce-ti place.

In completarea experientei online, este recomandat sa alegi agentii care au si sedii fizice in orasul tau. Astfel poti sa beneficiezi de consultanta turistica si sa primesti cele mai bune sfaturi despre asigurari de calatorie, reguli si conditii pe care trebuie sa le urmezi cand ajungi la destinatie.

Ia in considerare criteriile prezentate si alege cea mai buna agentie de turism, pentru o vacanta de vis alaturi de cei dragi!

*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca. Pentru o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.

FOTO: Shutterstock.com

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea