Vacante

#hotel #bebelus #copil # sfaturi de vacanta # alegere hotel #vacanta cu bebelusul

5 calitati ale hotelului perfect pentru o vacanta cu bebelusul tau

O vacanta cu bebelusul tau poate fi o perspectiva idilica, insa si o provocare importanta. In timp ce ideea petrecerii unui sejur relaxant intr-o formula completa de familie te incanta peste masura, ingrijirea puiului tau ramane totusi anevoioasa. Chiar si asa, daca alegi sa te cazezi la un hotel care sa detina toate calitatile gazduirii unui bebelus in conditii optime, vacanta va fi un real succes.

Un hotel perfect pentru cazarea unui bebelus este cel care reuseste sa te ajute din plin sa satisfaci nevoile de baza ale micutului, fara sa faci eforturi deosebite. Puiul tau este la varsta la care are nevoie de liniste si confort, nu de activitati care il intretina. Inainte sa optezi pentru locul de cazare in vacanta, asigura-te ca hotelul indeplineste criteriile de mai jos:


1. Patutul disponibil la cerere

Un hotel care iti poate inchiria un patut pentru copil, este unul obisnuit cu gazduirea familiilor cu bebelusi, deci adaptat acestor nevoi specifice. Chiar daca planuiesti sa aduci propriul patut de calatorie portabil (desi este destul de incomod), poti adresa aceasta intrebare orientativa, care iti face o idee despre serviciile pe care le vei primi.


2. Accesibilitatea pentru scaunul cu rotile

Un hotel construit special pentru a gazdui persoane aflate in scaun cu rotile este ideal pentru o vacanta cu bebelusul tau, care se "deplaseaza" momentan doar in carut. Este extrem de important sa iti poti plimba puiul fara sa te confrunti cu scari si obstacole, avand la dispozitie rampe la iesirea din cladire.

Ai un somnoros indragostit de plimbari? Iata cum te poti relaxa in vacanta, plimbandu-te ore in sir, in timp ce bebelusul doarme linistit!


3. Frigider si cuptor cu microunde in camera

Asigura-te ca vei avea un frigider si un cuptor cu microunde in camera, pentru depozitarea alimentelor si incalzirea lor inainte de masa bebelusului, precum si sterilizarea ustensilelor. Va fi dificil sa te deplasezi la bucatarie de fiecare data cand trebuie sa il hranesti pe cel mic.


4. Conditii speciale pentru copii la servirea mesei

Verifica daca hotelul ofera un meniu special pentru copii (chiar daca bebelusul este prea mic, este posibil sa ai nevoie de alimente proaspete pentru a-i pregati masa sau gustarea), un scaun inalt pentru bebe si ore de masa compatibile cu programul vostru normal.


5. Lipsa petrecerilor nocturne

Un hotel care se transforma noaptea in club va va deranja somnul si iti va agita bebelusul. Cauta unul linistit, fara programe nocturne de distractie.

Sursa foto: eschenhof.at

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea