Vacante

#viziteaza Londra #atractii turistice londra

5 atractii accesibile din Londra, pe care sa nu le ratezi

De la faimosul Tower Bridge pana la privelistile frumoase de pe London Eye, Londra are multe atractii care sunt accesibile turistilor. Londra in sine este foarte accesibila si acesta este cel mai probabil unul dintre motivele pentru ca este cel mai vizitat oras din lume. Iata mai multe locuri pe care nu ar trebui sa le ratezi daca ajungi aici.
 
1. Tower Bridge

Ia contact cu istoria uneia dintre cele mai faimoase structuri din lume si descopera toate secretele sale ascunse. Vezi expozitia din interior iar apoi bucura-te de panorama pe care o vezi de pe pod, aflata la 45 de metri deasupra raului. Vizitatorii se pot bucura de toate zonele acestui reper iconic utilizand lifturi speciale si fiind insotiti de ghizi.

 

2. Madame Tussauds

Stai langa Usain Bolt sau langa regi intr-o destinatie accesibila si prietenoasa la Madame Tussauds. Aceasta atractie iti ofera o sansa unica de a te apropia de o figura de ceara de dimensiuni reale a idolilor tai si de a face cele mai spectaculoase fotografii. Fiecare camera este unica, cu teme diferite care inunda cladirea, un mod minunat de a-ti petrece ziua impreuna cu familia. Cea mai mare expozitie de ceara din Europa te asteapta sa faci cunostinta cu figuri importante. Este uimitor modul in care figurile de ceara arata identic cu personajele pe care le copiaza.

3. London Eye

Daca inca nu ai vizitat London Eye, este obligatoriu! Rezerva un bilet si bucura-te de vederi frumoase, panoramice, asupra celor mai faimoase repere ale orasului. Daca iti rezervi biletul online, vei primi o reducere. In mod alternativ, poti lua in considerare un bilet combinat (care include mai multe atractii) si poti economisi si mai mult.

4. ZSL London Zoo

O zi excelenta pentru familie, gradina zoologica din Londra acorda prioritate bunastarii animalelor si educa vizitatorii despre animalele din intregul parc. Gradina zoologica iti ofera o sansa de a scapa de agitatia orasului si de a te bucura de peste 750 de tipuri diferite de specii. Gradina zoologica are mai mult de 170 de ani si prezinta multe cladiri vechi, dintre care 12 sunt listate ca monumente.

5. Muzeul Stiintei

Daca iti place stiinta sau iti place sa aflii despre lume si despre cum ne afecteaza stiinta, atunci nu cauta mai departe. Muzeul Stiintei este tot timpul deschis si are intrarea libera, find perfect pentru toate varstele si una dintre cele mai bune atractii turistice din Londra. Distribuit pe sapte etaje, aici poti afla despre calatoriile in spatiu, poti descoperi unele dintre cele mai iconice obiecte care ne-au transformat viata in ultimii 250 de ani si vei incepe sa intelegi cum ne afecteaza matematica pe toti, de la razboi pana la viata de zi cu zi.

Acestea sunt unele dintre cele mai interesante atractii turistice din Londra, pe care nu le poti rata daca ajungi aici. Incearca sa vizitezi cat mai mult si sa te bucuri de sobiretatea vietii din Anglia facand scurte pauze in cafenele si restaurante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea