Vacante

#sejur dubai #concediu dubai # vacanta exotica #concediu vara # oferte turistice

4 vacante exotice pentru o vara de neuitat

Maldive, Bora Bora, Mauritus, Seychelles, Dubai, Madeira, Cancun. Suna la fel de exotic precum si sunt! Iar mai nou sunt si mai aproape decat credeai, datorita pachetelor turistice superavantajoase.

 

Ca o colectie de vederi. Asa arata toate aceste paradisuri exotice. Iar cum vara si-a intrat serios in drepturi, parca gandul nu poate sa nu-ti zboare la niste plaje indepartate, cu palmieri si briza racoroasa. Avem vesti bune pentru tine! Cu aceiasi bani cu care ai petrece o saptamana la Mamaia, spre exemplu, iti poti cumpara biletele pentru vacanta mult-visata intr-o insula exotica.

7 nopti in Dubai, de la 495 euro

Dubai este locatia ideala pentru o vacanta de neuitat, indiferent de anotimp. Aici, luxul este la el acasa, iar cladirile spectaculoase, zgarie norii si palmierii sunt gata de imortalizat. Dar te-ai gandit vreodata ca opt zile in Dubai pot sa coste mai putin de 500 de euro? Portalul infoturism.ro iti ofera ocazia sa-ti alegi vacanta exotica pe care ti-o doresti in functie de bugetul de care dispui.

10 nopti in Thailanda, de la 795 euro

Imagineaza-ti: cazare direct pe plaja, intr-un resort de lux, impreuna cu persoana iubita. Timp de 11 zile, rasfat continuu. Nu-i asa ca suna tentant? La urma urmei, ai economisit un an intreg pentru vacanta, asa ca merita sa pleci departe de casa si sa petreci un sejur romantic pe care cu siguranta nu il vei uita multa vreme de aici inainte.

7 nopti in Egipt, de la 560 de euro

Hurghada este un fost sat pescaresc de pe tarmul Marii Rosii din Egipt, dar care a devenit in ultimele trei decenii un important centru turistic. Este una dintre statiunile exotice preferate de turisti datorita amplasarii sale la poalele muntelui. Clima este deosebit de placuta aici in orice anotimp. 7 nopti la un hotel de 5 stele costa de la 560 de euro, in regim all inclusive.

7 nopti in Republica Dominicana, de la 920 de euro

Cu cat e mai departe, cu atat mai exotica va fi vacanta. De aceea, un sejur in Republica Dominicana este o alegere nemaipomenita. Plajele cu nisip fin de la Puerto Plata si padurea tropicala iti vor oferi o experienta de vis.

Alege pentru vacanta de vara un sejur intr-o destinatie exotica si vei avea ce sa povestesti la intoarcerea acasa. Descarca aplicatiile infoturism.ro si oferteturism.ro si prinde reducerile de pe telefon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea