Vacante

#innsbruck #barcelona #vacanta de vara #turism #grecia #spania #creta #franta #destinatii de vacanta #austria #corsica

4 idei de destinatii pentru vacanta de vara

Soarele care inca incalzeste molcom te face sa visezi cu ochii deschisi la o vacanta de vara departe de casa, unde distractia, relaxarea si descoperirea atractiilor turistice formeaza un trio perfect. Alege-ti din timp destinatia pentru vacanta de vara si poti gasi oferte atractive de early booking sau last minute, in functie de perioada in care vrei sa calatoresti.


Corsica, Franta

Descrisa de Balzac drept o insula scaldata de soare, Corsica poate fi destinatia ideala pentru vacanta de vara, indiferent daca mergi in concediu cu persoana iubita, cu familia sau cu prietenii. Ca obiective turistice, poti bifa vizite la Muzeul Fesch, Muzeul National Bonaparte, Casa din Ajaccio si Castelul vechi din Bastia. Restaurantele te imbie cu preparate traditionale, cum ar fi brocciu (branza de oaie), iar plajele mici si cochete iti stau la dispozitie cat este ziua de lunga. Daca tot ajungi la plaja in Corsica, viziteaza Palombaggia, una dintre cele mai populare si luxoase plaje din Europa.



Sursa foto: dk.co.uk


Innsbruck, Austria

Te-ai saturat sa mergi in fiecare vacanta de vara la mare? Atunci alege muntele. Innsbruck te asteapta cu bratele deschise, cu un aer curat si racoros, chiar si in toiul verii. Cunoscut in special ca destinatie de iarna, Innsbruck arata foarte bine in lunile de vara si te imbie la plimbari interminabile pe munte, la plimbari cu bicicleta sau, de ce nu, la plimbari prin centrul orasului. Ai de vizitat Muzeul provinciei Tyrol (Ferdinadeum), gradina zoologica si mai ales Hofgarten (un spatiu imens de recreere, cu restaurant si parc pentru copii).



Sursa foto: tyrol.tl


Barcelona, Spania

Barcelona este o alta destinatie pe care o poti lua in considerare pentru vacanta de vara. Ai atat de multe locuri de vazut in Barcelona, incat nu vei avea timp sa te plictisesti nici macar o clipa. Daca optezi pentru o vacanta estivala in Barcelona, viziteaza La Sagrada Familia, Las Ramblas, Parcul Guell, Passeig de Gracia si Catedrala La Seu.



Sursa foto: wikimedia.org


Creta, Grecia

Creta este cea mai mare insula a Greciei si una dintre cele mai frumoase din lume. Daca vrei o vacanta de vara la mare, dar in acelasi timp iti doresti sa vizitezi si obiective turistice interesante, aici trebuie sa ajungi. Printre cele mai frumoase plaje din Creta se numara Matala, Elafonisi, Agia Galini Beach si Vai. In zilele in care nu mergi la plaja, poti vizita Palatul din Knossos, Fantana lui Morosini si Fortareata Venetiana, printre altele.



Sursa foto: mytripolog.com

Sursa foto principala: residence-corse-palombaggia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea