Vacante

#vacanta all inclusive #vacanta # sfaturi de vacanta #avajtaje

4 avantaje ale unei vacante all inclusive

Vacantele cu pachete turistice all inclusive incep sa castige din ce in ce mai mult teren in randul persoanelor care vor sa aiba parte de un sejur linistit, fara sa-si faca griji in privinta banilor pe care trebuie sa ii cheltuiasca pentru mancare si alte facilitati disponibile in locul de cazare. Pleci in vacanta si vrei sa stii daca merita sa investesti intr-un sejur all inclusive? Iata cateva avantaje pe care le obtii daca apelezi la aceasta modalitate de petrecere a concediului in afara tarii.


1. Ai la dispozitie cele 3 mese principale si gustari

O vacanta in afara tarii trebuie planificata din timp mai ales la capitolul finante. Pe langa banii pe care ii platesti pentru cazare, trebuie sa pui deoparte si o suma de bani pentru mancare, dar sa mananci de 3 ori pe zi in oras te poate costa mult, mai ales daca pleci in vacanta cu familia. Din acest punct de vedere, sistemul all inclusive este mult mai avantajos, intrucat ai asigurate cele 3 mese principale.

De asemenea, hotelierii pun la dispozitia turistilor cazati in sistem all inclusive fructe, sucuri, cafea, ceaiuri si diverse alte gustari pe toata durata zilei, astfel incat nu esti nevoit sa mergi la magazin pentru a face cumparaturi.


2. Ai toate distractiile intr-un singur loc

Daca mergi pe cont propriu in vacanta in strainatate, poti avea batai de cap atunci cand vrei sa ajungi la plaja, de la plaja la un restaurant bun si de acolo la piscina. Vacanta all inclusive iti pune la dispozitie toate distractiile intr-un singur loc. Cele mai multe hoteluri iti ofera acces gratuit la sala de fitness, piscina, loc de joaca pentru copii, sauna, discoteca, teren de sport si multe alte facilitati, ceea ce este un avantaj pentru tine.


3. Nu platesti pentru sezlong, te relaxezi la plaja privata

Odata ce achizitionezi un pachet turistic all inclusive, beneficiezi de un confort optim la plaja: nu platesti pentru sezlong si te relaxezi pe plaja privata a hotelului. Astfel, eviti aglomeratia specifica plajelor publice, nu te deranjeza vanzatorii ambulanti si nici nu trebuie sa suporti comportamentul nepotrivit al anumitor turisti.


4. Faci economii substantiale

Chiar daca platesti mai mult pentru un pachet turistic all inclusive, la final iti poti da seama ca ai reusit sa faci economii. Practic, daca te multumesti cu ceea ce gasesti la hotel, cheltuiesti in plus o suma foarte mica de bani, de obicei pe suveniruri sau mici rasfaturi suplimentare.

Sursa foto: vacationscostarica.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea