Vacante

#aplicatii smartphone #aplicatii smartphone vacanta #calatorie #vacanta #aplicatii #smartphone # sfaturi de vacanta

4 aplicatii utile pentru vacante si calatorii

Esti genul de persoana careia ii place sa fie spontana inclusiv atunci cand vine vorba despre vacante si calatorii, vrei sa gasesti rapid cel mai bun restaurant din oras, nu ti-ai facut rezervare la hotel si nu ai unde sa dormi cand esti in vacanta? Pentru toate acestea, dar si pentru multe altele, exista aplicatiile pentru smartphone. Prin urmare, daca ai un telefon inteligent si iti descarci aceste aplicatii, iti va fi mult mai usor sa te descurci in vacanta.


1. Hotel Tonight

Hotel Tonight este o aplicatie pentru iPhone, iPad si iPod touch prin care poti gasi rapid cazare la un hotel din orasul in care iti petreci vacanta. Chiar daca nu ti-ai facut rezervare din timp, Hotel Tonight te ajuta sa gasesti preturi avantajoase de cazare. In prezent, aplicatia este disponibila pentru zeci de orase din SUA, Canada, Mexic, Belgia, Irlanda, Elvetia, Franta, Italia, Marea Britanie, Germania, Olanda si Spania.


2. Voice Translator

Cand ajungi intr-o tara straina, este bine sa cunosti cel putin o limba de circulatie internationala. Dar ce te faci daca ai nevoie de indrumari si cetatenii tarii respective nu stiu sa vorbeasca o limba straina? Aici iti vine in ajutor Voice Translator, o aplicatie pentru smartphone-urile cu iOS, care iti traduce intrebarea in mai multe limbi straine.


3. Where To?

Aplicatia pentru vacante si calatorii Where To? este foarte utila daca ajungi intr-un oras necunoscut si vrei sa cauti o banca, o farmacie sau un restaurant in apropiere. Practic, daca ai un iPhone sau un iPad, aceasta aplicatie te ajuta sa economisesti timp pretios, pe care altfel l-ai fi pierdut hoinarind pe strazi.


4. TripAdvisor

Esti indecis daca merita sa vizitezi un anumit obiectiv turistic? Nu stii ce atractii poti vedea intr-o destinatie anume sau vrei sa vezi ce parere au avut alti turisti despre serviciile unui anumit hotel sau restaurant? Atunci aplicatia pentru vacante si calatorii TripAdvisor este exact ceea ce iti trebuie, daca ai iPhone. Peste 62 de milioane de turisti folosesc lunar aceasta aplicatie rapida pe post de ghid turistic.

Sursa foto: visitlondon.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea