Vacante

#vacanta plaja #vacanta costinesti #costinesti #statiuni

3 motive sa faci o vacanta la Costinesti in vara anului 2022

Costinesti este un loc ideal pentru vacanta la mare, pentru a te bucura de vara. Costinesti pare intr-adevar pregatit pentru sezonul estival, are plaja frumoasa si preturi mai mici la cazare decat alte statiuni de pe litoralul Marii Negre.

Aceasta "Statiune a Tineretului" este perfecta pentru o vacanta la mare, in acest an. Aici sunt o serie de atractii turistice interesante, precum: epava navei "Evanghelia" din largul coastei statiunii, obeliscul inalt de 12 m, parcuri de distractii, hoteluri si vile elegante, situate aproape de plaja.

Turistii insa vin la Costinesti din 3 motive principale si anume:

1. Plaja din Costinesti cu discoteci in aer liber

Turistii vin la Costinesti pentru a se bucura de plaja si soare, pentru energia pozitiva pe care le-o ofera marea si starea de spirit nemaipomenita. Costinesti este una dintre acele statiuni ideale pentru vacanta la mare. In plus, aici exista posibilitati de divertisment pentru oricine.

Turistii aleg Costinestiul pentru distractie, pentru discootecile in aer liber, pentru concerte live, show-uri de stand-up comedy, restaurante si terase, concursuri pe diverse teme, etc.

Fara indoiala este grozav sa-ti faci vacanta de vara la Costinesti, mai ales ca aici nimeni nu se plictiseste niciodata. Romanii iubesc aceasta statiune, de aceea ea a devenit foarte populara. In aceasta perioada din an, temperatura apei este excelenta pentru turistii care vor sa inoate si sa se relaxeze pe o plaja confortabila.

O vacanta la Costinesti poate fi de succes in acest an, mai ales ca serviciile oferite sunt la un nivel ridicat si la preturi relativ mici. Exista numeroase terase situate la malul marii, aproape de plaja, cu un peisaj feeric, unde se pot comanda diverse preparate culinare. Unele sunt inspirate de marea din apropiere, pentru ca sunt grozave si pe baza de peste. Desigur turisii acorda o atentie deosebita retetelor pe baza de carne, din bucataria traditionala romaneasca.

 

2. Oferta de cazare

Oferta de cazare Costinesti este pe placul turistilor, mai ales ca preturile sunt foarte accesibile. Hotelurile si vilele au camere confortabile si o atmosfera frumoasa. Personalul este prietenos, receptiv, mereu bucuros sa raspunda la intrebarile turistilor si sa le asigure mancaruri delicioase si variate in perioada sezonului estival din acest an.

La Costinesti poti face rezervari anticipate, astfel vei obtine cele mai bune locuri de cazare, cu vedere spre mare. Poti alege sa stai la hotel sau la vila, care dispun de camere duble, triple si apartamente. Totul depinde de modul si locul in care vrei sa te relaxezi cu familia sau prietenii. Exista si cazari excelente pentru familii cu copii, unde acestia se pot distra.

In acest an exista facilitati de cazare ieftina Costinesti, care sunt perfecte pentru studenti, dar si pentru familii care vor sa se bucure de confort in vacanta, dar la un pret accesibil. Unele vile au curte spatioasa cu posibilitate de parcare, gratar si foisor. 

 

3. Namolul terapeutic din Costinesti

Costinesti este una din statiunile litoralului romanesc in care poti gasi asa numitul namol terapeutic. In Costinesti, vin multi turisti care vor sa se trateze de boli reumatice. Aici exista un lac cu un grad de salinitate ridicat si care a dus la formarea de namol – eficient in tratarea bolilor reumatice. Turistii vin la Costinesti an de an, pentru a face plaja si a se manji din cap pana in picioare cu namol, asteptand apoi o vindecare miraculoasa.

Acest namol ofera intr-adevar beneficii terapeutice si chiar este recomandat de medicii de familie si dermatologi. Namolul are compusi biologic activi care vindeca boli ale sistemului musculo-scheletic dar si ale sistemului nervos periferic. Tratamentele cu namol si apa lacului cu cotinut bogat in sare reprezinta metode excelente pentru imbunatatirea starii de sanatate.

La mare, oamenii pot face si tratamente pentru boli ale sistemului respirator, cum este astmul. Se spune ca aerul si apa marii au efect vindecator si chiar mai bun decat unele medicamente. 

FOTO: facebook.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea