Vacante

#vacanta #romania #sejur #destinatii de vacanta #vacanta de iarna #austria # sfaturi de vacanta # economii pentru vacanta

3 modalitati de a economisi pentru vacanta de iarna

vacanta de iarna se apropie, insa facturile lunare fac dificila programarea unei vacante. Daca ai cateva zile libere si vrei totusi sa pleci undeva, apeleaza la cateva modalitati de a economi pentru o escapada in aceasta iarna.
 

Alege o destinatie necunoscuta
 

Incearca o destinatie despre care nu se stiu prea multe, dar care are facilitatile necesare. Renunta la statiunile faimoase, unde preturile pot sa urce foarte mult la finalul anului. De exemplu, in loc sa platesti 100 euro pe noapte pentru un apartament in Zell am See, opteaza pentru un apartament la 55 euro pe noapte in Reith im Alpbachtal. Statiunea austriaca se afla in valea Alpbachtal, in partea de vest a Austriei.

Acelasi lucru se poate aplica si la tara in sine. Poti gasi pachete de vacanta la munte mai avantajoase in Slovacia sau Polonia, in comparatie cu Franta sau Elvetia. Orienteaza-te dupa ofertele care includ si skipass -ul, pe langa cazare. In Romania poti opta pentru statiuni precum Carlibaba in loc de Poiana Brasov.
 

Alege un hotel in mod inteligent
 

Daca preferi sa-ti petreci sarbatorile de iarna intr-o destinatie europeana, este important sa alegi un hotel care sa te avantajeze. Verifica ofertele hotelurilor centrale dar si pe a celor periferice. Acestea din urma ar trebui sa aiba in imediata apropiere un mijloc de transport in comun astfel incat in 20 de minute sa ajungi cu usurinta in centru.

Profita de ofertele speciale, eventual cu 1 noapte in plus, gratuita, acordata la un anumit numar de nopti platite. Daca nu gasesti promotii, cere unei agentii de turism o oferta pentru hotelul dorit. Daca il are in baza de date, chiar daca nu apare efectiv pe site-ul agentiei, operatorul poate sa negocieze preturi avantajoase cu hoteluri, aceste preturi fiind mai mici decat cele de receptie.
 

Ramai aproape de casa
 

Pentru vacanta de iarna ramai cat mai aproape de casa. In Ungaria sau Bulgaria vei putea gasi pachete de vacanta atractive pentru toate categoriile de turisti, inclusiv pentru cei care calatoresc cu familia. Astfel de destinatii sunt vizitate de multi romani, ceea ce a facut ca serviciile sa se personalizeze dupa gusturile romanilor. Exista personal vorbitor de limba romana, mancare, muzica romaneasca si alte facilitati care sa-i faca pe turistii romani sa se simta ca acasa.
 

Sursa foto: ischgl.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea