Vacante

#turisti #pachete #romanesc #litoral #cazare #hotel #august #vara. iulie #anat #all inclusive #saturn #mamaia

20% mai multi turisti pe litoralul romanesc

20% mai multi turisti pe litoralul romanesc Potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), anul acesta litoralul romanesc va gazdui aproximativ 1.4 milioane de turisti, dintre care 100.000 de straini. Acest lucru inseamna ca numarul celor veniti la mare in statiunile romanesti a crescut cu 20% fata de anul trecut.

Ca in fiecare an, Mamaia ramane in fruntea topului vanzarilor, avand un grad de ocupatie de aproape 100%. Urmatoarele locuri sunt ocupate de Eforie Nord, Neptun, Jupiter, Costinesti, Venus, Olimp, Cap Aurora, Mangalia si Eforie Sud. Una dintre cele mai importante cereri pe litoralul romanesc o reprezinta sistemul de cazare cu all inclusive. Statiunile noastre ofera in general pachete de vacanta in care turistul isi poate alege varianta cea mai convenabila, de la pachetul incluzand doar cazarea, la cazare cu una, doua sau trei mese pe zi.

Datorita succesului avut de hotelurile din Bulgaria, Turcia sau Grecia, unitatile de cazare din Romania au introdus si la noi sistemul All inclusive. Conform Mediafax, in Mamaia, Costinesti, Neptun, Jupiter si Saturn exista aproximativ un numar de 10 astfel de hoteluri in regim all inclusive .

Reprezentantii ANAT sfatuiesc turistii sa achizitioneze pachetele de vacanta all inclusive de la agentiile de de turism si nu direct de la receptia hotelurilor, unde preturile sunt mai mari cu 30% - 50%.

De exemplu, daca alegem o oferta all inclusive in Mamaia, platim cam 1105 RON de persoana. Pachetul asigura 7 nopti de cazare la un hotel de 4 stele. All inclusive inseamna: mic dejun suedez , pranz bufet suedez, bauturi locale (aperitiv, vin, bere, racoritoare, cafea, ceai, apa), bauturi la barul hotelului si barul de la piscina.

In statiunea Saturn, cazarea la 5 stele cu all inclusive costa intre 1.036 si 1.218 Ron de persoana. Pachetul include un sejur de 5 nopti cu all inclusive in iulie – august 2008. In Jupiter, un confort de 3 stele cu all inclusive inseamna 1.566 Ron de persoana, pentru un sejur de 6 nopti.

Turistii care nu doresc sa plateasca o vacanta in varf de sezon pot alege pachetele care sunt valabile la sfarsitul lunii august. De pe 20 august pana la inceputul lui octombrie, preturile vor scadea cu 20% - 40%.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea