Vacante

#vacanta Milano #milano

20 de atractii turistice de neratat in Milano

In timp ce fiecare oras important din Italia ofera o gama larga de atractii obligatorii, nicio metropola din peninsula nu amesteca vechi si moderne mai bine decat Milano. Aceasta intersectie de arta de clasa mondiala, arhitectura uimitoare este plina de atractii care va vor ajuta sa intelegeti cum trecutul Italiei continua sa influenteze prezentul sau.

Pentru a ajunge cat mai usor si rapid la destinatie consulta inainte de a pleca la drum harta Milano.

Torre Branca (Turnul Branca) nu este cea mai mare sau cea mai veche structura din Milano, dar o plimbare de-a lungul perimetrului sau permite calatorilor sa treaca prin istoria recenta a Italiei.

Situat in mijlocul superbului Parco Sempione din Milano, turnul este un exemplu primordial al sensibilitatilor de design ale lui Gio Ponti, care a dominat scena arhitecturii italiene. In partea de sus a turnului se poate ajunge cu liftul si ofera vederi panoramice de neegalat asupra orasului.

Expozitie Pinacoteca Ambrosiana

Ca unul dintre cele mai bogate orase din istoria Italiei, Milano a gazduit numerosi patroni de arta, influenti de-a lungul secolelor. Unul dintre cei mai importanti a fost cardinalul Federico Borromeo, care, si-a donat colectia de arta personala unei scoli de design (scoala se desfasoara si astazi din Brera).

Pasionatii de arta renascentista se vor bucura in mod special de aceasta atractie, deoarece prezinta si desene originale ale lui Da Vinci.

Domul din Milano

Daca exista o atractie care reprezinta spiritul Milanului si toata istoria sa, este Domul din Milano. Aceasta catedrala, care a durat aproape sase secole pana sa fie finalizata, le permite vizitatorilor sa se reuneasca, sa se contureze si sa se bucure de maretia frumusetii structurii.

Cea mai populara caracteristica a Domului este acoperisul sau pe care poti face o plimbare, oferind o priveliste de neimaginat.

Castelul Sforzesco

Astazi, Castello Sforzesco dispune de gradini pentru plimbari si un interior de care vizitatorii ar putea pierde zile intregi.

Capodoperele de arta aliniaza peretii fiecarei sali, fiecare dormitor si fiecare sala de studiu. Este util sa planificati vizita prin accesarea site-ul web. Online veti putea vizualiza ce lucrari sunt expuse in prezent si ce expozitii speciale sunt in desfasurare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea