Vacante

#camera hotel #furt #suveniruri #hotel #turisti #studiu

1 din 5 turisti pleaca acasa cu "suveniruri" din camera de hotel

Turistii romani si straini care viziteaza litoralul pleca acasa cu diverse obiecte din camerele de hotel. Desigur, niciunul nu plateste pentru "suvenirurile" luate acasa.

Potrivit mai multor studii efectuate de platformele on-line care se ocupa de cazare, 1 din 5 turisti, care ajung pe litoral au obiceiul de a pleca acasa cu amintiri.

Printre cele mai ravnite obiecte se numara: prosoapele si halatele de baie, urmeaza apou obiectele electrocasnice si cele de decor. De asemenea, turistii "uita" sa plateasca bauturile consumate din minibar.

Turistii care se cazeaza la hotelurile de 4 si 5 stele sunt atrasi pe langa prosoape si halate de baie, de tablouri si obiecte artizanale. Mai mult, acestia iau ca amintire, acasa, si solnitele din resturant. Printre obiectele sustrase de turisti din camera de hotel se numara si telecomenzile si receiverele tv.

Pentru a evita ca acest lucru sa se intample multe hoteluri au decis ca, in momentul predarii camerei, menajerele sa insepteze camera si sa declare la receptie obiectele lipsa.

Mai mult, unii hotelieri s-au gandit la o solutie pentru turistii care vor sa ia acasa diverse obiecte din hotel. Acestia le ofera libertatea de a cumpara de la receptie produsele dorite, inclusiv lenjeria de pat.

Potrivit unui studiu realizat de tripadvisor.com, rezulta, ca, la final, doar un turist din 10 recunoaste ca nu a plecat acasa cu mana goala.

Din acest motiv, unele hoteluri isi rezerva dreptul sa isi taxeze clientii in cazul in care dispar diverse obiecte din camera de hotel. Plata se va face automat din cardul lasat drept garantie atunci cand v-ati cazat, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: hotel-r.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea