Poze urzici

Iata cele mai relevante poze despre urzici de pe acasa.ro

Cele mai citite despre urzici

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Catalin Botezatu, jignit de invitatia la nunta Columbenilor

In timpul pregatirilor pentru nunta care se apropie cu pasi repezi, Irinel s-a consultat cu organizatoarea marelui eveniment in fata operatorilor de la B1 TV. Astfel, in emisiunea "No

Cum sa faci oua de Paste decorate cu frunze

Incondeierea oualelor de Paste din ziua de astazi nu mai are granite. Daca acum cativa ani, ouale vopsite in alta culoare in afara de rosu erau un moft, acum intalnim pana si oua cu personaje de desene animate sau emoticonuri de messenger.

Cele mai noi despre urzici

Nu poti tine post 40 de zile? Tine doar 5 zile pentru a simti deja efectele benefice ale detoxifierii in corp si minte

Postul este o practica sanatoasa, care sustine in mod evident corpul in detoxifiere, iar daca timpul, vointa sau pur si simplu contextul de viata nu iti permit sa tii post 40 de zile, asa cum este cutuma inainte de sarbatorile pascale si de iarna, poti incepe cu 5 zile in care ajuti corpul si mintea.

Alimente de care sa ne ferim atunci cand tinem post. Afla care sunt acestea de la nutritionistul Serban Damian

Postul Pastelui reprezinta una dintre cele mai importante perioade de post din calendarul liturgic ortodox. Este o perioada de pregatire spirituala si purificare inainte de sarbatoarea Invierii Domnului. Postul Pastelui incepe in fiecare an in ziua de luni, dureaza 40 de zile si nu inseamna doar abstinenta alimentara, ci si o pregatire spirituala intensa.

Reteta de post: Cum sa prepari cel mai bun pilaf cu urzici, pentru a te bucura de verdeturile de primavara

Pietele sunt pline de urzici care sunt bogate in nutrienti si extrem de gustoase si savuroase. Acestea sunt unele dintre cele mai bune si mai apreciate verdeturi de primavara si pot fi gatite ca atare, pentru a obtine mancare de urzici, pot fi puse in ciorbe sau pot fi transformate intr-un pilaf de urzici extrem de gustos, sanatoa si satios.