Umanitar

#elicopter medical #strangere fonduri #elicopter #donatii

Strangere de fonduri pentru elicopter utilitar

Intr-o lume in care rautatea se afla la tot pasul, lacomia, ura si invidia sunt la ordinea zilei si nimeni nu se implica pentru comunitate, 

cetatean sau simplul om, cred ca trebuie luata atitudine si trebuie ca cineva sa faca diferenta si sa contribuie , cu un mic ajutor, pentru binele oamenilor din oras si a orasului in sine. Aceasta strangere de fonduri a fost creata pentru achizitia unui elicopter utilitar, complet echipat, care va putea fi utilizat si pentru suport aerian si transport medical, in cazul oraselor mai mici sau zonelor foarte greu accesibile. Spun utilitar pentru ca va fi folosit si pentru stingerea incendiilor de padure , verificarea liniilor de electricitate, irigatii, inlaturarea copacilor cazuti in urma furtunilor precum si in alte actiuni care necesita utilitatea acestui aparat de zbor.

Initiativa a venit dupa reportajul video difuzat acum ceva timp pe un post TV, care prezenta misiunea de salvare a unei turiste aflata intr-o zona montana , de catre un aparat de zbor privat.

Elicopter in misiune in muntii Piatra Craiului

Am creat aceasta pagina de strangere de fonduri , unde puteti contribui si pe care o puteti vedea mai jos, puteti dona doar dintr-un cont de Paypal direct.

Strangere de fonduri elicopter utilitar - donatii PayPal

Daca totusi nu doriti sa donati prin Paypal sau nu aveti un astfel de cont, am creat o a doua pagina a campaniei de strangere de fonduri, unde se poate dona doar cu cardul, prin transfer bancar transparent, adica nu se vor furniza niciun fel de informatii despre donator si puteti ramane anonim, accesand adresa de mai jos:

Strangere de fonduri elicopter utilitar - donatii doar cu card bancar

Donatia consta intr-o suma modesta, mica, mai mult simbol, singura rugaminte si cea mai importanta este sa va aratati sprijinul pentru initiativa-pilot mai mult ca, dupa ce ati realizat donatia, sa ramaneti vizibili ca donatori pe pagina, prin afisarea unui nume complet sau doar a unui prenume. De asemenea, donatia NU ESTE OBLIGATORIE. Daca nu puteti dona, macar sa distribuiti pagina campaniei pe Facebook, Twitter, Google+, Reddit, Linkedin, forumuri, bloguri, grupuri de prieteni, e-mail etc. Ar fi de apreciat.

Momentan, nu cred ca exista posibilitatea de a dona prin virament bancar direct, adica sa va ofer un cont IBAN, nu e transparent sau sigur, dar daca se va solicita, o voi face. 

Exista totusi posibilitatea de a dona direct prin Paypal, apasand aici.

Am creat si posibilitatea de a dona folosind moneda digitala Bitcoin la urmatoarea adresa: 1A6QpUJmPZAm2WzBZXGsBmspDS2g39rVEP

Ma puteti contacta pe WEBSITE-UL PERSONAL si pe Pagina de Facebook

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea