Umanitar

# ana si copiii #asociatia ana si copiii

SARKK & Asociatia „Ana si Copiii”. Impreuna aducem o schimbare in viata copiilor

In perioada sarbatorilor de iarna 2022, Sarkk s-a alaturat demersurilor initiate de catre Asociatia „Ana si copiii” desfasurand o campanie de strangere de fonduri in cadrul magazinelor Tommy Hilfiger si Calvin Klein din Romania. Din 2018, compania sustine educatia copiilor din medii defavorizate si in decembrie si-a propus sa isi uneasca fortele impreuna cu fanii celor doua brand-uri si sa ajute visele sa creasca mari.

In cadrul fiecarui magazin Tommy Hilfiger si Calvin Klein din tara a fost plasata o cutie speciala pentru colectarea fondurilor donate. Fiecare persoana care a donat direct in magazine sau si-a manifestat dorinta ferma de a dona prin transfer bancar, direct in contul Asociatiei „Ana si copiii”, a primit drept multumire pentru gestul de generozitate si bunatate o decoratiune personalizata realizata manual de catre copiii de care Asociatia se ingrijeste.

Asociatia „Ana si copiii”, a carei poveste a inceput in 2006, se ocupa in prezent de peste 300 de copii si 100 de familii defavorizate, iar in cei peste 15 ani de activitate a ajutat peste 10.000 de copii vulnerabili prin cele trei centre de zi din Bucuresti, Urlati si Fundulea.

Prin aceasta initiativa, Sarkk continua sa isi dezvolte actiunile de responsabilitate sociala corporativa si sa contribuie pozitiv asupra societatii prin parteneriate de incredere.   


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea