Umanitar

# Formularul 230 #impozitul pe venit # salveaza o viata #umanitar

Salveaza viata unui copil! Directioneaza impozitul pe venit pentru o cauza nobila

Stiai ca cei mai multi romani nu redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit pentru nicio cauza sociala? Astfel, un mecanism gratuit, eficient si atat de simplu de ajutorare a categoriilor sociale vulnerabile este practic sabotat prin lipsa de implicare. Iar banii ajung pe mana statului.

 

Ce presupune redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit?

Anual poti alege ca 3,5% din impozitul pe care deja l-ai platit catre stat sa fie redirectionat pentru a sustine o cauza sociala. Este foarte simplu, gratuit si poti face astfel o fapta buna. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi si sa depui Formularul 230.

Ce se intampla daca nu redirectionezi 3,5% din impozitul pe venit?

Daca alegi sa nu completezi formularul prin care poti sustine o cauza sociala, banii tai vor ramane in grija statului, neputand sa afli cum sunt folositi.

3,5% din impozit pot salva viata unui copil

Organizatia Salvati Copiii Romania doteaza maternitatile cu echipamente medicale pentru nou-nascuti si are nevoie de implicarea noastra, a tuturor. De-a lungul timpului, Salvati Copiii a creat o retea de sprijin imediat, prin dotarea maternitatilor cu aparatura medicala indispensabila salvarii nou-nascutilor prematur.

Numai in ultimii 7 ani, Salvati Copiii a investit aproape 4 milioane de euro in dotarea a 88 de maternitati si sectii de nou-nascuti din 41 de judete ale tarii cu aproximativ 515 echipamente medicale, care au ajutat la supravietuirea a peste 42.000 de prematuri.

Fiecare salariat poate contribui la dotarea maternitatilor cu echipamente medicale redirectionand 3,5% din impozitul pe venit catre cauza prematurilor, prin Salvati Copiii Romania. Este un mecanism de implicare gratuit si foarte eficient, care se rezuma doar la completarea si depunerea Formularului 230, care poate fi descarcat de aici – www.salvaticopiii.ro/redirectioneaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea