Umanitar

#ValceaForestRun #AleargaAcasa #Alergamimpreuna #AlergamPentruViitor

Proiectul „scoala de iarna pentru jurnalism comunitar” castiga teren datorita donatorilor si fundraiserilor implicati

Asociatia Informala a Vocilor pentru Incluziune (AIVI) a dat startul la Valcea Forest Run 2021 incepand cu 13 septembrie, iar prima etapa este strangerea de fonduri pentru proiectul scoala de iarna pentru jurnalism comunitar. Proiectul castiga teren prin implicarea donatorilor si fundraiserilor. Pentru organizarea unei scoli de iarna de jurnalism participativ in judetul Valcea, asociatia AIVI a strans pana acum 2.285 de lei cu ajutorul celor peste 20 de donatori, dar si al fundraiserilor.

In saptamana urmatoare, asociatia AIVI a continuat cu acelasi entuziasm campania de strangere de fonduri, punand accent pe inscrierea oricui ca participant/a la cele patru tipuri de curse de la Valcea Forest Run, atat la fata locului, in perioada 23 - 24 octombrie, sau oriunde, in perioada 18 - 24 octombrie.

Toti cei si cele care se vor inscrie vor putea participa fie alergand pe unul dintre cele trei trasee marcate de organizatori in padurea din Valea Bujorencii (#Alergamimpreuna - punct de intalnire poarta Muzeului Satului), fie prin #AleargaAcasa: curse care se vor desfasura in perioada 18 - 24 octombrie, de oriunde, fie de acasa, fie de la sala. inscrierile mai continua pana joi, 7 octombrie, iar cursele disponibile sunt: Faurecia (5 km), Diana (10 km) si semimaratonul Annabella, de 21 km. Mai mult decat atat, evenimentul pune la dispozitie si o cursa Nurvil Kids, destinata copiilor cu varsta de 3 - 15 ani.

Pentru a sustine demersul AIVI, oricine poate sa alerge pentru cauza la Valcea Forest Run 2021 sau sa doneze pe pagina proiectului. in perioada 18 - 24 octombrie, sustinatorii maratonisti ai proiectului pot alege sa alerge/mearga de oriunde.

Procedura de inscriere la Valcea Forest Run este simpla. Cei interesati pot alege tipul cursei si locul de participare (fizic sau online), si cauza: „scoala de iarna pentru jurnalism comunitar” apoi se introduc informatiile personale si plata se face ca la orice achizitie online. Jumatate din taxa de inscriere achitata va merge catre cauza aleasa. Indiferent de tipul de participare, fiecare participant/a va primi prin curier un kit de alergator. Mai mult, participantii pot intra si in tombola finala, cu sanse la premiile oferite de sponsorii Valcea Forest Run 2021. Toate detaliile despre alergare si VFR 2021 pot fi gasite la https://valceaforestrun.fundatiacomunitaravalcea.ro/cum-particip-la-valcea-forest-run-2021/.

Proiectul scoala de iarna pentru jurnalism comunitar este co-finantat prin fondurile stranse de sportivi si sustinatori la Valcea Forest Run 2021. Valcea Forest Run este un eveniment sportiv de strangere de fonduri organizat de Fundatia Comunitara Valcea, care promoveaza sportul şi activeaza spiritul comunitaţii valcene.

Materialele publicate pana acum de Asociatia Informala a Vocilor pentru Incluziune pot fi citite pe platforma online sau interviurile si reportajele video pot fi urmarite pe canalul de YouTube. Materialele AIVI sunt disponibile si in print, la cerere; redactia a coordonat #COLAJ15, ziarul Ideo Ideis din 2020, ziarul REACTIV al festivalului cu acelasi nume, in 2021, si trei editii de #PovestiriDeCartier bucurestene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea