Umanitar

#prematuri #bebelusi prematuri # pampers

Pampers a strans peste 1500 de mesaje de sustinere si peste 800 de imbratisari virtuale pentru bebelusii nascuti prematur

​Pentru bebelusii nascuti prematur fiecare zi este o lupta. Pe cat de mic poate fi un bebelus nascut prematur atunci cand vine pe lume, pe atat de multa iubire are nevoie. De aceea, Pampers (Procter & Gamble) doneaza inca din 2018 scutece special concepute pentru bebelusii nascuti prematur, iar in cadrul campaniei de anul acesta a strans peste 1500 de mesaje de sustinere si peste 800 de imbratisari virtuale pentru micutii luptatori, prin intermediul Inimii Digitale Pampers.

 

Atingerea este primul simt pe care il dezvolta un bebelus si este cel mai activ simt care ii leaga de lumea exterioara, iar orice mangaiere, orice imbratisare delicata, ii poate oferi celui mic puterea de care are nevoie pentru a se recupera rapid.​ Din acest motiv, inca din 2018, Pampers doneaza catre cele mai mari maternitati din Romania scutece Pampers Preemie Protection, special concepute pentru nevoile micutilor luptatori (cu o marime de 3 ori mai mica decat cea a unui scutec normal de nou-nascut).

Scopul acestor scutece a fost de a-i sprijini pe cei mai vulnerabili, bebelusii prematuri.

„Suntem si anul acesta alaturi de micii luptatori prin donatia de scutece, atat de necesara bebelusilor nascuti inainte de termen. Pampers se angajeaza sa contribuie la transformarea lumii intr-un loc mai bun pentru fiecare copil, iar de mai bine de 50 de ani am continuat sa evoluam din dorinta de a le oferi bebelusilor un inceput de viata sigur, fericit si sanatos.”, spune Olteanu Valentina, Brand Manager Pampers.

Dincolo de donatia de scutece, Pampers a reunit comunitatile de parinti si ambasadorii cauzei, pentru a creste gradul de constientizare cu privire la prematuritate. Pampers a instalat timp de doua saptamani, in doua mari centre comerciale din Bucuresti, o Inima Digitala prin intermediul careia parintii si-au aratat sustinerea.  In total, peste 1500 de mesaje de incurajare si peste 800 de imbratisari virtuale au fost stranse. Mesajele au fost expuse pe ecranele din zona centrala a Bucurestiului, pe 17 Noiembrie, de Ziua Internationala a Prematurilor.

Despre Pampers®

P&G deserveste consumatorii din intreaga lume cu unul dintre cele mai puternice portofolii de marci de incredere, printre care Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® si Whisper®. Comunitatea P&G include operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Pentru ultimele stiri si informatii despre P&G si marcile sale, va rugam sa vizitati https://ro.pg.com/.

FOTO: delivery.pgbrandstore.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea