Umanitar

##copiipentrucopii # Fundatia Hope and Homes for Children Romania ##WhatDoesChristmasMeanToYou?

De sarbatori, ajuta si tu: un copil cu un copil, gemeni fara mama sau micuti crescuti de bunica!

Familie, cadouri, bucurie. Acesta este Craciunul pentru cei mai multi dintre noi. Dar, deoarece Craciunul inseamna si sa daruiesti, nu doar celor dragi, ci si celor mai putin norocosi, Clinica Trident organizeaza un eveniment caritabil dedicat copiilor beneficiari ai programelor desfasurate de Fundatia Hope and Homes for Children Romania. Acesti copii traiesc in conditii de saracie si nici nu viseaza la brad si la cadouri sub pomul de Craciun. Iata pe cine poti ajuta si tu! 


Un copil cu un copil

Andreea are 16 ani si de curand a devenit mama. Este inca un copil, dar a decis sa-si asume responsabiliatea de a creste la randul ei un copil. Tatal copilului are 18 ani si abia si-a gasit un loc de munca. Andreea nu vrea sa renunte la Mioara, fetita ei care a implinit deja 10 luni. De Craciun viseaza la multe scutece si hainute pentru micuta. Poate si niste jucarii. Hai sa aducem Craciunul in familia tinerei mame curajoase! Liciteaza si tu pentru a le face Andreei si Mioarei o bucurie!

Patru copii crescuti de o bunica bolnava

Cei patru frati ai familiei Popa nu stiu daca Mos Craciun le va lasa ceva sub brad. Ei au 11, 12, 15 si 17 ani, iar trei dintre ei au si un handicap. Tatal, care oricum nu le-a fost alaturi, a murit in urma cu sase ani. Copiii au noroc cu bunica, cea care desi la randul ei este foarte bolnava, are grija ca acestia sa mearga la scoala si ii ajuta la teme. Traiesc intr-o locuinta insalubra, in sectorul 6, debransata de la apa si canalizare, care nu a avut niciodata ferestre, nu au usa, traiesc cu totii intre vechituri cu peretii gata sa se prabuseasca peste ei. Venitul lunar al familiei este de 1.400 de lei. Nu viseaza la brad sau cadouri de Craciun, nu viseaza decat la o masa calda, la haine caduroase si la un pat confortabil. Povestea celor patru frati crescuti de mama și de bunica este trista. insa de Craciun putem sa le facem impreuna o bucurie. Sa le oferim putina speranta. Ajuta-ne sa-i ajutam.

Gemenii fara mama

Dora si Doru au 11 ani. Sunt gemeni, iar timp de 10 ani au fost plasati in sistemul public de protectia a copilului. Tatal gemenilor nu a renuntat la visul de a-si readuce copiii acasa si a reusit de curand acest lucru dupa ce a inchiriat o camaruta. Lipsurile sunt la ordinea zilei, mai ales ca un singur venit este insuficient pentru a le asigura copiilor tot ce au nevoie. Hai sa le facem o bucurie de Craciun! Implica-te in campania #copiipentrucopii! #whatdoeschristmasmeantoyou

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea