Umanitar

#campanie donatii #umanitar #donatii

Campanie de strangere de fonduri pentru ca 2.500 de bolnavi fara locuri de munca sa aiba acces la doctor

Camelia este o mama singura cu doi copii mici in grija, un baiat de 9 ani si o fetita de 7, pe care i-a avut tarziu si cu mare greutate si este unul din miile de cazuri sociale de care se ingrijeste Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria.

 

Moartea brusca a sotului in fata copiilor i-a zguduit lumea si a lasat-o fara niciun sprijin. Insa problemele ei au inceput cu mult timp inainte. Camelia a avut vederea slabita inca din copilarie si, desi a suferit 4 operatii doar la ochiul stang, doctorii nu au mai putut face nimic pentru a i-l salva. Mai mult, ea traieste zi de zi cu frica pierderii ireversibile a vederii si la ochiul drept - „la cel mai mic efort" - dupa cum au avertizat-o medicii.

Pe masura ce pandemia si criza economica s-au accentuat, neputinta si ingrijorarea Cameliei au devenit coplesitoare. Frica de a-i lasa pe copii singuri in casa dupa moartea tatalui lor si starea de sanatate din ce in ce mai fragila o impiedica sa aiba un serviciu stabil. Si astfel, Camelia nu are asigurare sociala, nu are acces la servicii medicale, dar lupta zilnic pentru a-si putea creste copiii.

„Copiii mei imi doresc sa nu duca viata mea: o viata fara sanatate, fara scoala, fara viitor. O viata fara mine langa ei!”

Camelia si miile de bolnavi sarmani fara serviciu si asigurari medicale care nu pot merge la doctor atunci cand durerile ii doboara, traiesc ca in pandemie de cand se stiu.

Pandemia a inspaimantat lumea, dar fricile oamenilor sarmani au ramas aceleasi. Ajuta-i sa fie sanatosi, sa poata lupta in continuare pentru copiii lor!

 „Va am in fata ochilor si totusi abia va zaresc. De cand domnul doctor mi-a spus ca in orice moment pot orbi complet, doar la voi ma gandesc. Refuz sa va las fara ajutor, singuri pe lume!"

Fotografii de Cristian Sutu

Sustinuta de generozitatea oamenilor, Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria reprezinta de peste 10 ani singura speranta pentru cei 2.500 de bolnavi fara venituri si fara asigurari medicale, oameni cu povesti de viata cutremuratoare, oferindu-le servicii integrate de calitate, in mod gratuit si dreptul la o viata decenta.

Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria lanseaza un ultim apel pe 2020 pentru donatii din partea firmelor platitoare de impozit pe venit sau profit pentru sustinerea celor mai vulnerabili dintre bolnavi.

`In cele 2 policlini sociale pe care le avem, ne trec pragul zi de zi astfel de bolnavi. Doar in acest an, peste 1.500 de pacienti sociali au beneficiat de peste 9.000 de consultatii si investigatii gratuite, policlinicile fundatiei reusind sa ramana deschise in toata aceasta perioada dificila. Prin directionarea a 20% din impozitul companiei pe profit sau pe venit le putem oferi medicamente si servicii medicale acestor oameni, pentru care noile noastre frici generate de pandemie sunt povestile lor de viata `,  declara Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundatiei.

Fii alaturi de peste 2500 de bolnavi sarmani directionand 20% din impozit. Descarca de aici contractul de sponsorizare. Mai ai timp pana pe 31 decembrie!

Cum poti ajuta?

Reprezinti o companie?

20% din impozitul pe profit sau venit al companiei poate fi directionat simplu si fara niciun cost catre Fundatia Inovatii Sociale Regina, reprezentand o suma de bani care altfel ar ajunge la stat.

Descarca contractul de sponsorizare [AICI],  completeaza-l si trimite-l scanat pe adresa de email frm@fundatiainovatiisociale.ro si/sau fizic la adresa noastra: Strada Garlei 88, sector 1, Bucuresti in atentia Cristiana Mateoiu.

Vrei sa donezi individual?

Donatie directa in contul Fundatiei CMU Regina Maria Cont IBAN: RO70RZBR0000060012785673 deschis la RAIFFEISEN BANK SA, agentia Bucuresti.

Donatie on line accesand site-ul Fundatiei: https://fundatiainovatiisociale.ro/donatii/

Donatie prin SMS utilizand cuvantul „SOARTA” LA 8844, pentru 2 euro lunar

Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este un ONG care ofera de 10 ani o gama larga de servicii medicale gratuite persoanelor fara venituri si asigurari medicale si care ingrijeste, alaturi de mai bine de 15 dascali angajati si voluntari, un numar de 200 de copii din familii defavorizate in cele doua centre educationale ale fundatiei (Clinceni si Baneasa). Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este initiativa filantropica a familiei Dr. Wargha si Mitra Enayati si face parte din ENAYATI Group. Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria nu face parte din Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea