Umanitar

#campanie umanitara #mos craciun #mos craciun pentru o zi

Campania umanitara ”Fii Mos Craciun pentru o zi” ajunge anul acesta pe 23 decembrie la copiii din judetele Giurgiu, Calarasi si Teleorman

In ultimii zece ani, campania „Fii Mos Craciun pentru o zi” s-a bucurat de o sustinere tot mai mare din partea cetatenilor, reusind sa ajunga in casele a peste 2800 de copii, in special din satele dintre cele mai afectate de saracie, din Romania. A devenit deja o traditie ca in preajma sarbatorilor de iarna, initiativele caritabile sa isi faca simtita prezenta, colectand si oferind cadouri pentru diversi copii si persoane defavorizate.

In perioada 12-19 decembrie, campania „Fii Mos Craciun pentru o zi” va colecta donatii constand in geci si ghete de iarna, rechizite, carti, jucarii, produse igienico-sanitare, dulciuri si alimente. Donatiile vor putea fi aduse la atelierul din Bucuresti, soseaua Oltenitei nr. 195, in intervalul orar 10:00-20:00. Tot aici, cu sprijinul voluntarilor, se vor pregati cadourile pentru cei 500 de copii din judetele Giurgiu, Calarasi si Teleorman, la care campania si-a propus sa ajunga pe 23 decembrie.

“Craciunul este o sarbatoare a copiilor, iar magia acestei sarbatori consta tocmai in faptul ca trezeste copilul interior din fiecare din noi. Ceea ce ne dorim este sa aducem spiritul Craciunului si acolo unde ajunge mai greu din pricina saraciei”, spune Stefan Latea, initiatorul campaniei „Fii Mos Craciun pentru o zi”.

Campania ofera mai multe posibilitati de implicare. Pe langa strangerea de donatii, doritorii se pot inscrie pe site-ul https://fiimoscraciunpentruozi.ro pentru pregatirea cadourilor sau daruirea acestora in caravana care va avea loc vineri, in ultima zi a evenimentului. De asemenea, cei pasionati de arta gatitului sau chiar si cei fara experienta se pot inscrie la super Maratonul de cozonaci, organizat in parteneriat cu DulceBun, brutaria artizanala Pania, Laptaria cu caimac si 7Spice, in zilele de 10 si 11 decembrie.

Website campanie: www.fiimoscraciunpentruozi.ro

Facebook: https://www.facebook.com/mosulumanitar/

Eveniment: https://www.facebook.com/events/944479306531683

Date contact: contact@fiimoscraciunpentruozi.ro

Despre campanie:

Campania Fii Mos Craciun pentru o zi este o initiativa civica organizata si sustinuta cu sprijinul logistic al Asociatiei Create Yourself.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea