Umanitar

# dotare sectii oncologie #paine maia #oncologie #auchan

Cumpara paine cu maia si ajuti la dotarea sectiilor de oncologie

Cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Cancerului, Auchan desfasoara in perioada 4 – 6 februarie o campanie de strangere de fonduri, sub sloganul „Paine pentru viata!”. Astfel,  30% din incasarile obtinute in urma vanzarii tuturor sortimentelor de paine cu maia vor fi donate catre Asociatia Aripi Spre Viata, cu scopul de a achizitiona aparatura medicala oncologica pentru Institutul Clinic Fundeni si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M.S. Curie. Sub umbrela Programului de Sustenabilitate Personala, compania organizeaza periodic astfel de actiuni impreuna cu angajatii si clientii sai, menite sa sprijine cauze sociale, lupta impotriva risipei alimentare, diminuarea efectelor produse de problemele climatice si a utilizarii in exces a plasticului.

 

Prin aceasta actiune, Auchan isi doreste sa contribuie, sa sustina si sa intareasca eforturile pe care le fac organizatiile care lupta impotriva cancerului, sa creasca nivelul de constientizare cu privire la conditiile de ingrijire de care au nevoie cei bolnavi si, totodata, sa promoveze importanta mentinerii unui stil de viata sanatos printr-o alimentatie corecta, unul dintre pilonii cheie ai prevenirii diverselor afectiuni de sanatate. Beneficiarii acestui proiect sunt copiii si tinerii din sectiile de oncologie ale spitatelor Marie Curie si Fundeni, iar donatia va fi folosita la dotarea institutiilor cu aparatura medicala de specialitate, precum monitoare functii vitale, aparate de incalzire a produselor sanguine,  infuzomate, injectomate si dispozitive portabile de iluminat vene.

Campania va avea loc in toate cele 33 de hipermarketuri Auchan Romania, iar clientii vor putea alege din peste 18 sortimente de paine cu maia, cum ar fi baghete, chifle, ciabatta, pave, specialitati cu faina neagra, cu ceapa, cu seminte, masline sau cu branzeturi. Produsa in brutariile proprii Auchan, doar din ingrediente romanesti, gama de paine cu maia naturala a fost special aleasa pentru aceasta actiune atat datorita aromei si texturii deosebite pe care le ofera, cat si prin prisma beneficiilor sale pentru sanatate.

Prin aceasta campanie, angajatii Auchan vor dedica timpul si rezultatul muncii lor unei actiuni de responsabilitate sociala, iar clientii magazinelor vor putea contribui in mod direct, prin achizitionarea produselor de panificatie preferate, la dotarea celor doua spitale. In calitate de membru al UN Global Compact, Auchan Retail si-a luat responsabilitatea de a indeplini obiectivele de dezvoltare durabila ale UNGC, atat la nivel global, cat si local. In acest context, compania avanseaza spre obiectivul numarul 3, luand masuri pentru a asigura o viata sanatoasa si pentru a promova bunastarea tuturor, la orice varsta, prin sustinerea accesului la servicii de asistenta medicala de calitate, un factor esential intr-o societate durabila.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea