Umanitar

#mobilPay Wallet #GivingTuesday #ong

Alaturi de opt ONG-uri partenere, mobilPay Wallet sustine campania GivingTuesday, miscare globala ce incurajeaza implicarea sociala

MobilPay Wallet, singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati diverse in toate mediile de comert, online si offline, se alatura campaniei GivingTuesday, miscare globala ce incurajeaza implicarea sociala si faptele bune si indeamna toti utilizatorii aplicatiei sa sustina o cauza de schimbare in bine acolo unde este nevoie si unde pot contribui. Anul acesta, campania GivingTuesday se sarbatoreste la nivel international pe data de 3 decembrie.

Lansata in 2012, GivingTuesday a devenit o initiativa internationala adoptata de peste 150 de tari, ce pune in valoare generozitatea oamenilor si puterea de comunicare a social media, creand o miscare ce aduce impreuna ONG-uri, institutii publice, companii si oameni de bine pentru a incuraja implicarea in comunitate. Din 2017, campania GivingTuesday are loc si in Romania.

De la jumatatea lunii iulie a acestui an, utilizatorii mobilPay Wallet au posibilitatea sa doneze direct din aplicatie in momentul finalizarii oricarei plati pentru servicii de utilitati publice, plata intretinerii, bilete de transport, reincarcarea cartelei PrePay sau plata prin Scan&Pay la mii de comercianti online si offline. Prin selectarea optiunii Continua cu o donatie, utilizatorii pot dona mai simplu si mai rapid catre cele opt organizatii non-guvernamentale partenere.

Astfel, romanii pot dona in prezent prin intermediul aplicatiei catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, care ofera ingrijire paliativa copiilor si adultilor care sufera de o boala incurabila sau catre fundatia Hope and Homes for Children Romania, care prin actiunile sale ajuta copiii sa treaca de la ingrijirea in orfelinate la sisteme bazate pe conceptul de familie. De asemenea, acestia pot dona catre organizatia Teach for Romania, care ofera acces la educatie copiilor aflati in dificultate, din comunitatile dezavantajate.

O alta organizatie partenera mobilPay Wallet este Habitat for Humanity Romania care are misiunea de a eradica locuirea precara, ajutand oamenii aflati in nevoie sa isi imbunatateasca conditiile de locuit sau sa fie mai bine pregatiti in fata unor posibile dezastre naturale. Utilizatorii pot dona si catre Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria care asigura servicii medicale si medicamente gratuite pentru bolnavii fara venituri si fara asigurare medicala precum si accesul la educatie pentru copiii din familii defavorizate.

Cei care vor sa se implice direct in protejarea naturii si animalelor o pot face sustinand cauzele organizatiei WWF-Romania pentru protejarea ecosistemelor naturale ale Romaniei; initiativa Greenpeace Romania de a milita pentru salvarea padurilor virgine din Romania impotriva taierilor ilegale sau demersurile asociatiei Animal Life pentru ingrijirea animalelor fara stapan.

Utilizatorii au posibilitatea de a seta suma pentru donatie, avand la dispozitie trei sume fixe, in functie de organizatia catre care aleg sa doneze. Tot din aplicatie, utilizatorii pot alege o data anume din luna daca doresc sa fie notificati pentru a reinnoi donatia, putand face plata printr-un singur click, fara a mai introduce toate datele cardului. Fiecare donatie facuta de un utilizator in favoarea uneia sau a mai multor ONG-uri se salveaza pe ecranul principal al aplicatiei pentru donatii viitoare si mai rapide.

Din datele centralizate de companie, valoarea medie a donatiilor este de circa 15 lei, iar 30% dintre utilizatorii mobilPay Wallet care au ales sa contribuie pana in prezent sunt donatori recurenti. Pentru anul urmator, mobilPay Wallet isi propune sa intareasca parteneriatele pe care le are cu ONG-urile partenere si sa incurajeze utilizatorii sa se implice in sustinerea cauzelor promovate, prin campanii dedicate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea