Umanitar

#doneaza rechizite #rechizite copii nevoiasi #rechizite

Ajuta si tu copiii nevoiasi sa mearga la scoala! Doneaza rechizite!

In perioada 1 august - 1 septembrie, Asociatia PlaYouth, in colaborare cu Asociatia “Ana si Copiii” organizeaza Caravana Abecedar, care isi propune sa stranga, de la oricine doreste sa contribuie, ghiozdane si rechizite pentru 317 de copii, din 102 familii din Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Buzau si Prahova. Initiativa comuna a pornit din nevoia semnalata de Asociatia “Ana si Copiii” care cunoaste si ajuta aceste familii. in urma acestui proiect dorim sa contribuim, impreuna cu voi, la prevenirea abandonului scolar si familial.

Cu ce puteti contribui si voi? Va invitam ca, in aceasta perioada, sa treceti pe la sediul PlaYouth, Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Bucuresti, unde puteti lasa ghiozdane, caiete, creioane si carioci, penare si pixuri sau orice alte rechizite necesare pentru intregul an scolar. Va mai aduceti aminte de emotiile din prima zi de scoala? Ne dorim mult ca acesti copii sa aiba libertatea de a se bucura de eveniment si sa nu se gandeasca la faptul ca a doua zi nu vor avea acel ghiozdan pentru a reveni in banca lor.

Credem in faptul ca fiecare gest conteaza si ca impreuna vom putea reusi sa le oferim tot ce au nevoie cei 317 de copii ca sa mearga in fiecare zi la scoala in noul an.

Asociatia „Ana si Copiii” este o organizatie umanitara, neguvernamentala, apolitica si non-profit, avand ca misiune prevenirea abandonului familial si scolar prin programe educationale, asistenta sociala, medicala si juridica, activitati de recreere si socializare, activitati de informare, actiuni si masuri de constientizare si sensibilizare sociala si infiintarea de servicii sociale, pentru si in sprijinul comunitatii.

PlaYouth aduce jocul, arta si bucuria in educatia si dezvoltarea copiilor prin organizarea de activitati educativ-creative, la care pot participa si parintii, intr-un mediu primitor, calduros si vesel.

Organizam ateliere, cursuri, tabere si programe de educatie alternativa pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani. Acestea au rolul de a-i ajuta sa aiba incredere in ei, sa interactioneze mai usor cu alti copii, sa-si dezvolte creativitatea, sa se joace invatand alaturi de parinti, sa-si descopere pasiunile si talentele.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea