Umanitar

# afi ploiesti #csr #campanie umanitara #paste

AFI Ploiesti continua actiunea de CSR pentru sprijinirea comunitatii locale

AFI Ploiesti a lansat initiativa "Sa facem din 'Paste fericit!' mai mult decat o urare", comunitatea locala fiind invitata sa contribuie cu un gand bun, in prag de sarbatori, pentru cei de la Centrul Social de Urgenta pentru Persoane fara Adapost.

 

Mesajele pot fi transmise prin comentarii la postarea de pe pagina de Facebook AFI Ploiesti, pana pe 22 aprilie. In ziua urmatoare, pachetele cu bunatati pentru masa de Paste, pregatite impreuna cu partenerul campaniei - hypermarketul Cora, vor ajunge la Centru, alaturi de mesajele centralizate de pe pagina de Facebook. Pentru al treilea an consecutiv, AFI Ploiesti si cora Ploiesti desfasoara aceasta actiune CSR in scopul sprijinirii comunitatii locale.

"Sarbatorile Pascale ne amintesc cat de important este sa avem familia aproape de noi, in jurul mesei, in aceste momente speciale din an. Pentru ca sunt si oameni care nu pot impartasi aceasta bucurie, alaturi de partenerul nostru, Cora Ploiesti, continuam traditia, pregatind o masa calda de Paste pentru oamenii de la Centrul Social de Urgenta pentru Persoane fara Adapost, carora le transmitem cu aceasta ocazie gandurile bune ale ploiestenilor." a declarat Raluca Ghica, Marketing Manager AFI Ploiesti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea