Vreau sa fiu sanatos!

 • Tvr 1 Vreau sa fiu sanatos! la Tvr 1

  Vreau sa fiu sanatos!

  Vreau sa fiu sanatos! » Luni, 04 aprilie 2022, 06:05

  color romana emisiune magazin

  Emisiune medicală care aduce în atenţia publicului cele mai noi tratamente şi terapii, dar şi metodele profilactice pentru consolidarea unei educaţii medicale sănătoase.

  "Vreau sa fiu sanatos" este o emisiune dinamica, ce merita urmarita pentru consolidarea unei educatii medicale sanatoase.

  Rubricile cu informatii utile tuturor, sunt: Nou in medicina romaneasca - cele mai noi metode de tratament prin care afectiunile pot fi ameliorate sau chiar vindecate; Frumusete dobandita - zona de estetica medicala si dermato-cosmetica; Profilaxia - urgenta sanatatii - accentuarea metodelor de profilaxie a diverselor boli; Kile te omoara - nutritia si regulile de alimentatie sanatoasa; Terapii altfel - terapii din medicina alternativa si tehnici de sondare a psihicului uman (terapiile psihologice); Noi am invins! - povesti de viata ale unor oameni care au invins o anumita afectiune, mai grava; Evenimente medicale - evenimente din lumea medicala, performantele unui act medical recent, mai mult sau mai putin mediatizat, subiect care subliniaza rezultatele exceptionale ale unui medic roman sau ale unei intregi echipe medicale.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Vreau sa fiu sanatos!
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »