Vogue - un nume de legenda

 • Hbo Comedy Vogue - un nume de legenda la Hbo Comedy

  Vogue - un nume de legenda

  Vogue - un nume de legenda » Luni, 24 aprilie 2017, 11:25

  (In Vogue: The Editor's Eye) 90 minute, color engleza film documentar

  Simultan cu cea de-a 120-a aniversare a revistei, acest documentar ne poartă în culisele Vogue prin interviuri inedite cu unii dintre cei mai inovatori și mai întreprinzători editori de modă care i-au șlefuit evoluția.

  Simultan cu cea de-a 120-a aniversare a revistei, acest documentar ne poarta in culisele Vogue prin interviuri inedite cu unii dintre cei mai inovatori si mai intreprinzatori editori de moda care i-au slefuit evolutia.

  HBO prezinta un documentar exclusiv despre cea mai influenta revista de moda din lume - povestea sa e spusa de unii dintre cei iconici fashion editori ai sai. Folosindu-se de arhivele exceptionale Vogue, filmul exploreaza impactul cultural al revistei incepand cu lansarea din 1892 si contine interviuri "behind-the-scenes" cu personajele care au contribuit la popularitatea si influenta revistei, printre care faimosa Anna Wintour. In plus, vedete precum Nicole Kidman si Sarah Jessica Parker sau simboluri ale industriei precum Hamish Bowles si designerii Nicolas Ghesquiere si Marc Jacobs, isi reamintesc experientele trecute, lucrul cu fotografii de top si cu creatorii trendurilor zilei. Trecand in revista mai bine de 100 de ani de curente mereu schimbatoare in moda, fotografie si feminism, documentarul este o perspectiva captivanta asupra felului in care pictorialele Vogue au modificat vremurile si au fost modificate de acestea.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Vogue - un nume de legenda
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »