Vocea Romaniei

 • Pro Tv Vocea Romaniei la Pro Tv

  Vocea Romaniei

  Vocea Romaniei » Azi, 24 septembrie 2022, 16:00

  emisiune de divertisment

  “The Voice” este un format inovator care schimba regulile in ceea ce priveste concursurile de talente. Nu conteaza ce varsta sau meserie ai, nu conteaza cum arati, daca esti inalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce conteaza este VOCEA. “Vocea Romaniei” este un show in care numai cei mai buni isi vor gasi locul, vocile deosebite, puternice si inconfundabile, fara a tine cont de domeniul din care provin: rock, pop, muzica populara sau clasica, etc. "The Voice" este un format marca inregistrata Talpa Distribution B.V.

  "Vocea Romaniei" este un format inovator care schimba regulile in ceea ce priveste concursurile de talente. Desfasurat intr-un decor absolut impresionant, show-ul beneficiaza de mentori pe masura.

  Juriul este format din Horia Brenciu, Marius Moga, Loredana si Smiley. Ei sunt cei care va vor acompania de-alungul acestei frumoase emisiuni, judecand dupa voce si nu dupa aspect. Tot ei vor fi si antrenori pentru acele voci unice, inconfundabile si impresionante pe care le vor alege in echipa lor. Numai una va fi insa declarata "Vocea Romaniei".

  Pavel Bartos are rolul de a-i intervieva pe concurentii ce urmeaza sa intre in scena, le va afla povestea si va sta de vorba cu sustinatorii aflati in culise.

  Show-ul are diferite etape, fiecare dintre ele fiind un pas in descoperirea acelei voci extraordinare, capabile sa cucereasca o tara intreaga. In prima faza, cea a "auditiilor pe nevazute", fiecare dintre cei patru antrenori trebuie sa isi formeze o echipa, iar alegerea se face exclusiv in functie de vocea lor. Cei patru stau intorsi cu spatele la scena, iar atunci cand isi doresc pe cineva in echipa lor nu trebuie decat sa apese butonul "Eu te vreau". Daca se intorc cel putin doi antrenori, mingea este in terenul concurentului, pentru ca el trebuie sa aleaga cu cine vrea sa mearga mai departe. Asadar, competitia intervine nu doar intre participant, ci si intre antrenori, care trebuie sa-si foloseasca toate argumentele pentru a avea echipa dorita. Dupa formarea echipelor va urma etapa confruntarilor, unde fiecare antrenor va stabili duete intre oamenii din echipa lui. Cei patru vor avea si un consilier (din lumea muzicii) care ii va ajuta in luarea deciziilor. Aceasta faza este eliminatorie, iar in final fiecare antrenor va ajunge in semifinale cu cate 5 concurenti. Etapele finale, semifinalele si finala vor fi difuzate in direct, iar publicul va avea si el un cuvant de spus.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Vocea Romaniei
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »