Vinerea trasnita

Nota IMDB6.4/10

 • Pro Tv Vinerea trasnita la Pro Tv

  Vinerea trasnita

  Vinerea trasnita » Luni, 29 noiembrie 2021, 01:30

  (Freaky Friday) 93 minute, color titrat engleza comedie

  actori Vinerea trasnita : Jamie Lee Curtis Lindsay Lohan Mark Harmon Chad Michael Murray Rosalind Chao Janet Choi Chris Carlberg Harold Gould Willie Garson
  compozitor Vinerea trasnita : Rolfe Kent
  costume Vinerea trasnita : Genevieve Tyrrell
  monteur Vinerea trasnita : Bruce Green
  producator executiv Vinerea trasnita : Mario Iscovich
  regizor Vinerea trasnita : Andrew Gunn Mark Waters
  operator Vinerea trasnita : Oliver Wood
  director de imagine Vinerea trasnita : Cary White
  scenarist Vinerea trasnita : Leslie Dixon Heather Hach
  scenograf Vinerea trasnita : Barbara Haberecht
  scriitor Vinerea trasnita : Mary Rodgers

  Dr. Tess Coleman (Jamie Lee Curtis) şi fiica ei de 15 ani, Anna (Linsay Lohan) nu se înţeleg deloc. Într-o seară de joi, neînţelegerile lor se amplifică certându-se foarte rău... iar vineri se trezesc una în corpul celeilalte!

  Dr. Tess Coleman (Jamie Lee Curtis) si fiica ei, Anna, care are 15 ani, nu se mai inteleg de nici un fel. Nu au aceleasi gusturi pentru imbracaminte, nici pentru frizuri, nu le place aceeasi muzica, si desigur, nici aceeasi barbati. Intr-o nefericita zi de joi, discutiile lor devin mai aprinse ca oricand. Anna e furioasa ca mama ei nu-i intelege deloc aspiratiile in materie de muzica, iar Tess, o vaduva pe cale de a se marita din nou, e de-a dreptul revoltata ca fiica ei nu-l sufera deloc pe logodnicul ei (Mark Harmon). Totul se schimba pe neasteptate din cauza a doua placinte cu ravase, ce provoaca o vraja.

  Chiar a doua zi dimineata, in acea deosebita si bizara zi de Vineri, Tess si Anna se trezesc una in trupul celeilalte. Din moment ce sunt fortate sa traiasca fiecare o viata care ii e straina, cele doua incep sa capete reciproc respect pentru optiunile si punctul de vedere al celeilalte. Dar, nunta Tessei se apropie cu pasi repezi, e chiar sambata, astfel ca trebuie gasita rapid o solutie de a spulbera vraja.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Vinerea trasnita

Trailere Vinerea trasnita

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »