Trailer Ultraviolet

Alte trailere pentru Ultraviolet

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Ultraviolet?

Aboneaza-te

  • 88 minute, color titrat engleza film de actiune

    La sfarsitul secolului XXI a aparut o subspecie de oameni cu o mutatie genetica datorita careia acestia beneficiau in miscare de viteza crescuta, de o rezistenta incredibila si o inteligenta patrunzatoare.

    Tot mai multi oameni se infecteaza si guvernul devine din ce in ce mai speriat de puterea lor.
    Incepe sa ii trateze pe aceia care au suferit mutatii ca pe niste paria ai societatii, supunandu-i unor teste terifiante si punandu-i in carantina.

    Guvernul hotaraste sa-i extermine, dar o singura femeie este hotarata sa nu permita acest lucru: ultra-frumoasa, ultra- letala Violet. Cunoscand foarte bine artele martiale si avand abilitati de cameleon, Violet se transforma intr-un un puternic luptator, care doreste sa protejeze noua ei rasa, dar si sa se razbune.

    Milla Jovovich se intoarce iar pe ecran ca salvatoarea planetei. Dupa "Al 5-lea element" si "Experiment fatal", sora buna cu "Aeon Flux", imbracata in haine mulate de piele, cum ii sta bine unei luptatoare cu reflexe iesite din comun, ea trage cu ochiul spre echipa celor de la "X-Men". Mutant ca si acestia, Violet are misiunea de a proteja rasa.

Daca ti-a placut Ultraviolet atunci iti recomandam:

Ultraviolet Ultraviolet Nota: 4

Durata: 88 minute Gen: film de actiune

  • Actori: Milla Jovovich, Cameron Bright, Sebastien Andrieu, Nick Chinlund, William Fichtner, Ida Martin, Ricardo Mamood-Vega, David Collier, Kieran O'Rorke

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail