Triplu X

Nota IMDB5.6/10

 • Pro Tv Triplu X la Pro Tv

  Triplu X

  Triplu X » Marti, 30 august 2022, 21:30

  (xXx) 124 minute, color titrat engleza film de actiune

  actori Triplu X : Vin Diesel Samuel L. Jackson Asia Argento Thomas Ian Griffith Marton Csokas Petr Jakl Paul Landres
  costume Triplu X : Sanja Milkovic Hays
  monteur Triplu X : Chris Lebenzon Paul Rubell
  regizor Triplu X : Rob Cohen
  operator Triplu X : Dean Semler
  director de imagine Triplu X : Gavin Bocquet
  producator Triplu X : Neal H. Moritz
  scenarist Triplu X : Rich Wilkes
  scenograf Triplu X : Brad Ricker Jonathan Lee

  Un sportiv de performanta este recrutat de guvern pentru o misiune speciala in Rusia. Un film de actiune exploziv de regizorul filmului "Furios si iute" (The Fast and the Furios).

  Xander (alias Triple X), un mega-star al sporturilor extreme, se transforma in agent secret cu o misiune vitala: sa salveze lumea in timp ce continua sa-si ia supradoza de adrenalina.
  Xander si-a facut o misiune din sfidarea autoritatii si semanarea anarhiei. Chiar de la primele cadre dramatice ale filmului, el executa o serie de cascadorii nerusinate cu ajutorul unei gasti de dementi si difuzeaza intreg evenimentul live pe Internet, prin intermediul unei retele de camere digitale plasate strategic. Si, evident, reuseste sa scape de un escadron de politie care il urmareste.

  Triple X e luat in custodia lui Gibbons (Samuel L. Jackson), reprezentantul unei agentii guvernamentale, care il recurteaza pe atletul sculptural, il transforma intr-un agent secret si il trimite la Praga pentru a lichida o celula teorista - Anarchy 99 - condusa de Yorgi si de seducatoarea Yelena. Xander e primit in barlogul lui Yorgi, un castel magnific situat in munti, care e echipat cu cel mai high tech echipament imaginabil, cu cea mai extra-large echipa de bodyguarzi slavi, cu cel mai aglomerat laborator pentru oameni de stiinta geniali si cu cea mai fierbinte armata de splendide concubine. In aceste conditii, e usor de inteles ca eroului, oricat de triplu dotat ar fi, nu-i este usor sa-i dea teroristului peste cap planurile de suprematie mondiala, care se centreaza in jurul unei sofisticate arme atomice.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Triplu X

Trailere Triplu X

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »