Trezindu-te in Reno

 • Tv1000 Trezindu-te in Reno la Tv1000 - difuzare azi, 27 mai

  Trezindu-te in Reno

  Trezindu-te in Reno » Azi, 27 mai 2022, 00:15

  (Waking Up in Reno) 91 minute, color titrat engleza comedie romantica

  actori Trezindu-te in Reno : Dwight Yoakam Brent Briscoe Patrick Swayze Charlize Theron Billy Bob Thornton Natasha Richardson George "Buck" Flower
  costume Trezindu-te in Reno : Douglas Hall
  monteur Trezindu-te in Reno : Lisa Zeno Churgin
  regizor Trezindu-te in Reno : Jordan Brady
  muzica Trezindu-te in Reno : Marty Stuart
  operator Trezindu-te in Reno : William A. Fraker
  director de imagine Trezindu-te in Reno : Jeannine Claudia Oppewall
  producator Trezindu-te in Reno : Ben Myron Robert Salerno
  scenarist Trezindu-te in Reno : Mark Fauser

  Doua cupluri cam necioplite din Arkansas pornesc la drum pentru a vedea un spectacol la Reno, in Nevada. Pe drum ei descopera infidelitatea si alte probleme care le erodeaza relatiile.

  Patru sudisti pornesc intr-o excursie vesela si sfarsesc prin a se sfasia intre ei.

  Billy Bob Thornton, Natasha Richardson, Charlize Theron si Patrick Swayze sunt starurile acestei comedii road-trip care e un amestec pervers intre "Bob & Carol & Ted & Alice", un film clasic din 1969 despre un patrulater conjugal si "Vegas Vacation" din 1997.

  Lonnie Earl (Thornton), un vanzator de masini egocentric din Little Rock, Arkansas, e casatorit cu Darlene (Richardson). Lonnie isi doreste putina aventura in viata lui, asa ca impreuna cu Roy (Swayze), un prieten cam sarac cu duhul, si sotia acestuia, Candy (Theron) hotarasc sa faca o excursie pana in Reno, Nevada, pentru un extravagant concurs cu camioane din seria "Monster Truck". Ei iau un vehicol cu gabarit depasit din lotul lui Lonnie, ii decoreaza radiatorul cu panglica albastra si pornesc la drum. Ceea ce, initial, incepe ca distractie pe cinste pentru doua cupluri aparent fericite, deviaza pe o panta de cosmar. In timp ce tinerii casatoriti Candy si Roy incearca cu disperare sa faca un copil, grupul banuieste ca femeia ar putea fi deja insarcinata cu copilul lui Lonnie.

  Billy Bob Thorton a fost cel care a avut ideea acestei farse sexuale, pe care si-o dorea in genul unor celebre comedii clasice despre cupluri. Doar ca o vedea avand ca personaje niste "taranoi", despuiata, deci, de pretentii si de personaje urbane. Intre timp, Thornton, castigatorul premiului Oscar pentru "Sling Blade", a devenit un actor si regizor fenomen. Asa ca a incredintat proiectul la doi prieteni de incredere: debutantii in lung metraj Brett Briscoe and Mark Fauser, scenaristii serialului "Hearts Afire," in care Thornton a jucat.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Trezindu-te in Reno
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii