Trenuri in Alaska

 • Discovery Channel Trenuri in Alaska la Discovery Channel

  Trenuri in Alaska

  Trenuri in Alaska » Sambata, 06 iunie 2020, 11:40

  (Railroad Alaska) color serial documentar

  Urmărim echipa de elită - muncitori constructori, tehnicieni, mecanici de locomotivă - care se luptă să menţină funcţională reţeaua feroviară de 800 km din Alaska, în plină iarnă.

  Un program despre o echipa de elita: muncitorii feroviari care infrunta conditii meteo cumplite si terenuri ostile pentru a pastra in stare de functionare reteaua vitala de 800 km de cale ferata a statului Alaska, chiar si in plina iarna.
  Alaska Railroad este ultima ruta care asigura servicii complete de transport feroviar pentru calatori si marfa. Localnicii din zonele indepartate si turistii calatoresc pe aceleasi trasee cu echipamente militare, medicamente, alimente si substante chimice prin aceasta salbaticie nesfarsita, iar daca un tren nu ajunge la destinatie, oamenii de acolo risca sa ramana fara provizii. Programul urmareste asadar o echipa curajoasa, care se confrunta permanent cu avalanse ucigatoare, temperaturi inghetate si animale salbatice periculoase, doar ca sa mentina in stare de functionare aceasta artera vitala. Nu in ultimul rand, muncitorii trebuie sa se lupte cu turturi gigantici, macazuri pline de gheata si sine rupte, pentru ca trenurile sa poata circula.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Trenuri in Alaska
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »