Trenul cu bani

 • Axn Trenul cu bani la Axn - difuzare joi, 16 iunie

  Trenul cu bani

  Trenul cu bani » Joi, 16 iunie 2022, 23:50

  (Money Train) 103 minute, color titrat engleza comedie de actiune

  Charlie şi John, doi poliţişti, unul alb şi unul negru, au crescut ca fraţii la propriu. Una dintre îndatoririle lor e să păzească trenul cu bani care, ce se îndrepta direct spre banca rezervelor federale. În glumă, cei doi se gândesc la jaf.

  Charlie (Woody Harrelson) si John (Wesley Snipes) au fost crescuti de mici ca doi frati. Cand avea doar cativa anisori, Charlie a fugit dintr-un orfelinat si a fost adoptat de familia lui John. Charlie este alb si cam sarit de pe fix, John este negru si la piele si la umor. Cei doi sunt politisti si zona lor de actiune este metroul din New York. Una dintre indatoririle lor este sa pazeasca trenul care transporta milioane de dolari spre banca rezervelor federale. Trenul nu a fost niciodata jefuit, spre mandria sefului celor doi, un tip corupt si despotic. Mai in gluma, mai in serios, Charlie, care a acumulat datorii imense de pe urma jocurilor de noroc, ii propune lui John sa jefuiasca trenul cu bani.
  In ciuda opozitiei initiale a lui John, ideea trasnitului Charlie va fi pusa in aplicare, dar riscurile vor fi uriase. Un rol aparte in acest film ii apartine apetisantei Jennifer Lopez, interpreta lui Grace Santiago, o politista care le suceste mintilor celor doi frati, declansand o rivalitate care le-ar putea periclita planul.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Trenul cu bani
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii