Tinerii pistolari

 • Tv1000 Tinerii pistolari la Tv1000 - difuzare vineri, 03 martie

  Tinerii pistolari

  Tinerii pistolari » Vineri, 03 martie 2023, 00:20

  (Young Guns) 102 minute, color titrat engleza western

  Anul 1878, New Mexico. Fermierul Tunstall culege cativa tineri de pe drum, le ofera de lucru pe pamanturile sale, ii invata sa citeasca si le arata ce inseamna cu adevarat civilizatia. Insa intr-o zi, John este impuscat.

  1878, New Mexico: John Tunstall culege cativa tineri de pe drum, le ofera de lucru in ranch-ul sau, ii "civilizeaza" si ii invata sa citeasca. Tunstall se afla intr-o crunta dusmanie cu bogatul fermier Murphy, amandoi dorind sa cumpere aceeasi cireada de vite. John este impuscat de unul dintre oamenii lui Murphy, iar judecatorul Wilson nu poate misca un deget, atata vreme cat seriful Brady face parte si el din banda bogatasului lipsit de scupule. Procurorul Alex il convinge pe judecator sa-i numeasca pe tinerii protejati ai lui Tunstall ca adjuncti si sa le dea mandate de arestare pentru ucigas. Dar in loc sa-l aresteze, acestia il ucid.
  Curand, cei cinci tineri devin faimosi, iar unul dintre ei, William Bunny, primeste porecla de "Billy the Kid". O data cu faima, incepe si urmarirea "renegatilor" de catre oamenii lui Murphy si de catre armata. Oamenii din popor insa ii considera niste cavaleri ai justitiei.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Tinerii pistolari
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV pentru copii