Timpuri bune

 • Hbo Timpuri bune la Hbo

  Timpuri bune

  Timpuri bune » Duminica, 02 octombrie 2022, 06:00

  (Cemetery Junction) 95 minute, color engleza comedie

  Filmul relateaza povestea a trei tineri trecuti de 20 de ani din orasul Reading, care lucreaza la compania de asigurari "The Prudential", sunt buni prieteni si isi petrec timpul liber consumand bauturi alcoolice, agatand fete, glumind si batandu-se.

  O comedie plasata in anii '70 care are in centru sau trei tineri din clasa muncitoare care isi petrec timpul glumind, golind pahare, incaierandu-se si umbland dupa fete. Asta pana cand?

  Marea Britanie, anii '70. Trei prieteni isi petrec timpul glumind, golind pahare, incaierandu-se si umbland dupa fete. Freddie (Christian Cooke) ar dori sa faca un pas mai departe, depasindu-si conditia, dar Bruce (Tom Hughes) si Snork (Jack Doolan) sunt fericiti cu viata pe care o au, exact asa cum este ea. Dupa ce castiga atentia sefului sau, Kendrick (Ralph Fiennes), petrecerile si viata de pana atunci nu mai par atat de interesante pentru Freddie. Existenta lui se complica si mai mult din clipa in care fiica sefului pune stapanire pe inima tanarului care acum are de ales intre viata alaturi de prietenii lui de-o viata si un viitor mai bun.
  Pelicula i-a adus lui Tom Hughes o nominalizare la British Independent Film Awards pentru cel mai promitator debut.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Timpuri bune
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »