Testoasele Ninja

 • Tv1000 Testoasele Ninja la Tv1000

  Testoasele Ninja

  Testoasele Ninja » Maine, 18 august 2022, 08:00

  (Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT)) 93 minute, color engleza film de animatie

  actori Testoasele Ninja : James Arnold Taylor Mikey Kelley Mitchell Whitfield Nolan North Sarah Michelle Gellar Mako Chris Evans Patrick Stewart
  compozitor Testoasele Ninja : Klaus Badelt
  monteur Testoasele Ninja : John Damien Ryan
  regizor Testoasele Ninja : Kevin Smith
  producator Testoasele Ninja : Thomas K. Gray Galen Walker Paul Wang
  scenarist Testoasele Ninja : Kevin Munroe Kevin Eastman Peter Laird

  Dupa invingerea dusmanului lor, The Shredder, Testoasele s-au despartit. Incercand sa le reuneasca, maestrul Splinter e ingrijorat de multimea de monstri care incep sa apara in New York. Ei au legatura cu incercarea de a deschida un portal in timp.

  Scris si regizat de Kevin Munroe, "Testoasele Ninja: Reteaua" este o animatie special creata in regimul CG, cea mai avansata tehnica din domeniu, un lung-metraj care aduce in vocile principale, nume celebre precum: Chris Evans, Sarah Michelle Gellar, Patrick Stewart si Laurence Fishborne.
  Create in 1984, de catre Peter Laird si Kevin Eastman, Testoasele Ninja au revolutionat lumea super eroilor. Benzile desenate originale au fost publicate in alb-negru, in doar 3000 de exemplare, care spre marea surprindere a tuturor s-au bucurat de un succes fantastic.
  Peste 300 de artisti din Hong Kong si 70 din Los Angeles au lucrat neincetat la readucerea la viata a celebrelor testoase, care de aceasta data revin cu o noua provocare.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Testoasele Ninja
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »