Taramul monstrilor

 • Tv1000 Taramul monstrilor la Tv1000 - difuzare vineri, 27 mai

  Taramul monstrilor

  Taramul monstrilor » Vineri, 27 mai 2022, 13:15

  (Where the Wild Things Are) color titrat engleza aventura

  actori Taramul monstrilor : Tom Hanks Spike Jonze Max Records Pepita Emmerichs Catherine Keener Mark Ruffalo James Gandolfini Lauren Ambrose Catherine O'Hara Forest Whitaker Paul Dano
  compozitor Taramul monstrilor : Carter Burwell
  monteur Taramul monstrilor : James Haygood Eric Zumbrunnen
  operator Taramul monstrilor : Lance Acord
  producator Taramul monstrilor : Gary Goetzman
  scenarist Taramul monstrilor : Maurice Sendak Dave Eggers

  Max este un puști care-și înnebunește părinții cu năzbâtiile lui. Drept pedeapsă, într-o seara, Max este trimis la culcare fără să fie lasat să cineze. În patul lui, Max face să crească o misterioasă pădure populată cu monștri exotici.

  "In fiecare dintre noi se afla tot ceea ce am vazut, tot ceea ce am realizat si toti aceia pe care i-am iubit. In sufletele noastre exista speranta, teama si aventura".
  Inovatorul regizor Spike Jonze realizeaza ecranizarea uneia dintre cele mai indragite carti din toate timpurile, este vorba despre "Where the Wild Things Are", o poveste clasica despre copilarile si despre locurile in care ajungem pentru a intelege lumea in care traim.
  Pelicula spune povestea lui Max, un baiat sensibil in varsta de noua ani care are sentimentul ca este neinteles acasa, asa ca ajunge pe "Taramul monstrilor", locul unde va intalni creaturi ciudate ale caror emotii sunt la fel de salbatice si de imprevizibile precum actiunile lor. Aici, este nevoie disperata de un rege, iar Max este nerebdator sa aiba un regat pe care sa il conduca. Cu toate acestea, el va realiza destul de repede ca nu este asa de simplu sa fie conducator si ca totul este mult mai complicat decat anticipase el.
  Pelicula a primit nominalizari si premii la Chicago Film Critics Association Awards, Globurile de Aur, People's Choice Awards, Satellite Awards, Washington DC Area Film Critics Association Awards si Young Artist Awards.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Taramul monstrilor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii