Steaua Laurei si monstrii din vis

 • Film + Steaua Laurei si monstrii din vis la Film +

  Steaua Laurei si monstrii din vis

  Steaua Laurei si monstrii din vis » Vineri, 25 martie 2022, 07:10

  (Lauras Stern und die Traummonster) 65 minute, color titrat germana film de animatie

  Această animație îi urmărește pe Laura și pe frățiorul ei, Tommy, într-o călătorie fascinantă pe tărâmul viselor. Când, într-o noapte, cățelușul de pluș al lui Tommy dispare, el suspectează că monștrii din vis sunt cei care l-au răpit.

  Ultima aventura a Laurei Stern ii ajuta pe copii sa-si inteleaga visele.

  Laura si fratiorul ei, Tommy, pleaca intr-o aventura incitanta in lumea viselor, acolo unde trebuie sa salveze catelul de plus adorat al baiatului. Plina de sensibilitate, ultima aventura Laura Stern ii ajuta pe copii sa-si inteleaga visele.

  Bazata pe succesul international al seriei de carti ilustrate pentru copii, aceasta animatie o urmareste pe Laura si pe fratiorul ei, Tommy, intr-o calatorie fascinanta pe taramul viselor. Cand intr-o noapte, catelusul de plus al lui Tommy dispare, el suspecteaza ca monstrii din vis sunt cei care l-au rapit. Cu ajutorul stelei protectoare a Laurei, cei doi copii calatoresc pe tinutul visului ca sa salveze jucaria. Plina de sensibilitate, de cuvinte si de imagini poetice, aceasta noua aventura Laura Stern ii ajuta pe copii sa inteleaga visele si le da forta sa treaca peste cosmarurile ocazionale.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Steaua Laurei si monstrii din vis
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »