Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui

 • Hbo Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui la Hbo

  Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui

  Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui » Sambata, 18 martie 2023, 21:40

  (The Lord of the Rings: The Return of the King) 201 minute, color titrat engleza aventura

  Ultima parte a trilogiei "Stăpânul Inelelor". Dându-şi seama de primejdia pe care o poate aduce Inelul Suprem, Frodo şi însoţitorii Inelului intră în MORDOR. Aici, Sauron păzeşte focul în care a fost făurit Inelul...

  Partea finala a trilogiei lui Tolkien si cea mai glorioasa punere in imagine si efecte speciale care s-a vazut vreodata in film.

  Pentru cei care nu stiu primele parti, regizorul acesta de geniu care este Peter Jackson le aduce aminte ce s-a intamplat cu Fratia Inelului.

  Hobbitii Frodo, purtatorul Inelului Suprem, plus insotitorii lui, Sam cel Intelept si Gollum (filmul incepe cu povestea acestuia, pe vremea cand el a intrat in posesia Nepretuitului) se apropie greu, dar sigur de Mordor.

  Gandalf aduna cu puterea convingerii Binelui semintiile Pamantului de Mijloc pentru batalia finala impotriva Lordului Intunericului.

  Frumosii calareti ai Rohanului se alatura Gondorului, orasul regelui.

  Elfii se pregatesc sa plece, pentru ca domnia lor pe acest pamant s-a incheiat.

  Aragorn isi infrunta pentru prima data destinul si se dezvaluie ca urmasul de drept la tron. Alaturi de el stau inca Gimli, vorbaretul pitic luptator si minunatul prieten elf Legolas.

  Intr-o batalie crancena, nu tot atat de sumbra ca in carte, dar care impresioneaza si taie respiratia, se pregateste un timp nou, cel al oamenilor.

  Dar calatoria lui Frodo continua.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »